peki bilgisayar oyunlarından yani e spor oyuncularının kazandıkları paralar ?helaldir
Burası müftülüğe mi benziyor? Neden haram olsun?peki bilgisayar oyunlarından yani e spor oyuncularının kazandıkları paralar ?
muftuluğu arıyom tık yok siteden yazıyom bakan yok anlamadım bu işi ?Burası müftülüğe mi benziyor? Neden haram olsun?
ne trollemesi kardeşim daha dün mesaj attım 1.5 gundur tık yoktrollemek haramdır hocam uzak durun şimdiden töbe etmeye başlayın
onlarında yaptığı büyük harammış böyle yapılmaz ki amane trollemesi kardeşim daha dün mesaj attım 1.5 gundur tık yok
arıyom açmadılar
imama sormak lazim ne bilim o kadarinipeki bilgisayar oyunlarından yani e spor oyuncularının kazandıkları paralar ?
E-Spor, Youtube, Yayıncılık Helal diye biliyorum lakin emeğinle kazandığın para daha bereketli oluyor.evet arkadaşlar borsadan hisse alım satım yaprak geçimimi sağlamak helal midir?acaba
evet arkadaşlar borsadan hisse alım satım yaprak geçimimi sağlamak helal midir?acaba
Cehennemlik.peki bilgisayar oyunlarından yani e spor oyuncularının kazandıkları paralar ?