kazimkorur
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
süs ıcın alabılırlerAnkara'da oturuyorum elimde 30 civarı boş alkol şişesi var bunları satmak yasal mı bi sıkıntı çıkartır mı ve nasıl satabilirim
Satarken koleksiyonluk diye belirtiyorum ancak letgo da sahibinden de onaylamıyorDe sahte alkol yapımında falan da kullanılabilir belki başın yanmasın
Kırıp tablo yapanlar var koleksiyon yapanlar var da satmak için platform bulamıyorumsüs ıcın alabılırler
Bilemedim hocam koleksiyonluk olarak satmak asıl amaç alan kişinin napıcağını tahmin edebilmek mümkün olmaz dediğiniz gibiSatılır, dekor için alanda olur, sahte içki doldurmak için alanda müşteriyi seçemezsin sonra problem olabilir ihtimal sonuçta
Bardak yapan var kırıp tablo yapan var koleksiyoncusu var da onları bulmak sıkıntı işte ilan siteleri onaylanıyor içinin boş olduğunu koleksiyonluk olduğunu belirtmeme rağmenaklıma alkol şişelerinden bardak yapıp satan adam geldi, satılır
dm den yazdim geri donus yapar misin.Satarken koleksiyonluk diye belirtiyorum ancak letgo da sahibinden de onaylamıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kırıp tablo yapanlar var koleksiyon yapanlar var da satmak için platform bulamıyorum
Bilemedim hocam koleksiyonluk olarak satmak asıl amaç alan kişinin napıcağını tahmin edebilmek mümkün olmaz dediğiniz gibi
Bardak yapan var kırıp tablo yapan var koleksiyoncusu var da onları bulmak sıkıntı işte ilan siteleri onaylanıyor içinin boş olduğunu koleksiyonluk olduğunu belirtmeme rağmen