Ben de duydum o arkadaşı buarada size çok benziyor kendisi.Abi crazyreign diye biri var o yapsın o daha bilgiliymiş bana öyle söylediler .
Güzel olur aklımda 5-6 anakart var bayağı bayağı boş olan, onlar dışındakileri ben de merak ettim.Beyler alınmaması gereken daha ucuza daha iyisi varken tercih edilmemesi gereken VRM kalitesi kötü boş anakartları sıraladığım bi rehber düşünüyorum ne dersiniz iyi olur mu?
Üşeniyorum .yapsın yapsın kaç kere söyledik yapmadı
Allah Allah, doğrudur.Ben de duydum o arkadaşı buarada size çok benziyor kendisi.
Abdullah Bey yapmasın, yapınca izleyenler başka taraflarıyla mı izliyorlar bilmiyorum.Saygısızlık gibi olmasın ama böyle bir rehber yapılacaksa ya Abdullah abi yapsın yada @crazyreign hocam yapsın.
Kafana göre. Benim de aklımda var ama yapasım gelmiyor .@crazyreign detaya girmeden boş kartları listeleyecem sen detaylı yapacaksan ellemem ne diyosun?
Yani evet anladığım doğruysa sırf videodan öğrendikleri şeyler ile laf atan insanları diyorsan evet öyle bir kitle varÜşeniyorum .
Allah Allah, doğrudur.
Abdullah Bey yapmasın, yapınca izleyenler başka taraflarıyla mı izliyorlar bilmiyorum.
Adam gidiyor TUF ekran kartlarıyla ilgili video yapıyor, sonra o videoyu izleyenler geliyor TUF anakartlara boş boş yorum yapıyorlar.
Abdullah Bey'in böyle bir şey yapmasını ben istemiyorum çünkü yaparsa ortalık darma duman olur.
Mesela ben PRIME B550M-K'i kötülüyorum, eğer bununla ilgili kötü yorum yaparsa kendisine zararı olur, sırf bu yüzden yapsın istemem.
Veya videoda söylediği anakartı kullanan biri çıkar, gider yoruma "Bende o anakart var, hiçbir sorunu yok?" tarzında gereksiz bir şey yazar, yani gerek yok bunlara diyeceğim bu .
Kafana göre. Benim de aklımda var ama yapasım gelmiyor .