kasa iyi fakat hocam bu fiyat fazla gibi yaMsi Mpg Velox 100P Airflow Temperli Cam RGB ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Msi Mpg Velox 100P Airflow Temperli Cam RGB ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bütçeni biraz daha yükselt bunu al.
Bu kasa S tier hocam. Muadilleri 5-6k.kasa iyi fakat hocam bu fiyat fazla gibi ya
Zar zor 3k veriyorum 4.8 imkansız ama eyv öneri içinMsi Mpg Velox 100P Airflow Temperli Cam RGB ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Msi Mpg Velox 100P Airflow Temperli Cam RGB ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bütçeni biraz daha yükselt bunu al.
https://m.n11.com/urun/lian-li-lanc...perli-cam-mid-tower-bilgisayar-kasasi-3152694 bunu sipariş verdim kötü mü ?Lian Li Lancool 215 ARGB Beyaz Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
3.7k idi hocam. Stoklar tükendi siz bakana kadar.Zar zor 3k veriyorum 4.8 imkansız ama eyv öneri için