Neler Yeni

bos pc kasasi onerebilir misiniz

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,464
İsim
Mehmet Aslan
akvaryum guzelmis evet tesekurler hocam

bunu gormustum evet bu nzxt markasinin kasalari cidden cok guzel gozukuyor bu da baya guzel

sizde h6 onermissiniz hocam o zaman sey sorim kasa komple siyah mi olsun beyaz mi sistem siyah olcak ama guzel durur mu ici siyah disi beyaz
ekran kartini da beyaz alabilirim colorful un 4070 super i var 3 fanli siyah modeli yok sdc beyaz modeli var. sistem siyah olunca sadece ekran karti beyaz olursa guzel olmaz diye biraz uzak durdum zaten ya 2 fanli galax yada 3 fanli olandan veya gigabyte gaming oc 3 fanli yada colorful 3 fanli. fiyatlari da 3 fanli galaxin 27k 2 fanlisi 24k hatta gaminggen de stoklari bitti ,colorful da 27k, 3 fanli gigabyte 27k-28k. simdi is akvaryum olunca ekran karti guzel dursun isterim 3 fanlilar daha guclu ve daha guzel duruyor zaten ve bu h6 flow da ekran karti yamuk seklinde dik duruyor galiba fanlarini cama gosteriyor ekran karti, ekran kartinin da gorunusu de onemli oluyor demek ki ne yapayim cok para harcicam benim icin buyuk bir butce olacagi icin her sey guzel ve guclu olsun istiyorum guc konusunu halletim yani alacagim parcalar 3 5 belli oldu sizce ekran kartini ne sekilde alim
profilden anlaşılacağı üzere ben fazlaca siyah seven biriyim :D Ama burda senin göz zevkin devreye giriyor bizim karar vermemiz doğru olmaz.

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Iaroslav
Hocam hiç beyaza girmeyin komple siyah yapın gitsin
o da guzel evet
ekran kartini ne secim hocam o zmn colorful iptal o zman cunku sdc beyazi var tr de
Mesaj otomatik birleştirildi:

profilden anlaşılacağı üzere ben fazlaca siyah seven biriyim :D Ama burda senin göz zevkin devreye giriyor bizim karar vermemiz doğru olmaz.
siyah guzeldir :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

içinden fan çıkıyor mu bilmiyorum ama daha yakışıklısı bu aleme gelmedi.
bu evet cok guzel ama akvaryum sevdalisiyim hocam ya

Top Bottom