Neler Yeni

BOSS BİLİŞİMDE EKRAN KARTLARI VE DİĞER PC BİLEŞENLERİ NEDEN DAHA UCUZ BOSS BİLİŞİM GÜVENİLİRMİ ?

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven

xoycg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Orhan Kibar
Instagram
@xoycg
Yurtdışından sipariş üzerine getirdikleri için ucuz oluyor.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

Bu fiyatlar aşırı ucuz değilmi boss bilişimden alışveriş yapan varmı
Hıyar satıyorlar knkim. Batmış bir firma. Bazen hıyar bile göndermiyorlar. Sakın bulaşma. Dolandırıcılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurtdışından sipariş üzerine getirdikleri için ucuz oluyor.
Ne alaka ? Diğer firmalar kendi mi üretiyor sanki ? Ayrıca nerede bunun vergisi bu kadar ucuz olması imkansız.
Zaten buradan alışveriş yapıp sorun yaşamayan da yok.

xoycg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Orhan Kibar
Instagram
@xoycg
Hıyar satıyorlar knkim. Batmış bir firma. Bazen hıyar bile göndermiyorlar. Sakın bulaşma. Dolandırıcılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne alaka ? Diğer firmalar kendi mi üretiyor sanki ? Ayrıca nerede bunun vergisi bu kadar ucuz olması imkansız.
Zaten buradan alışveriş yapıp sorun yaşamayan da yok.
O anlamda demedim stok yok bu firmada çoğu ürünün kargo süresi 9 gün zaten siparişi verince yurtdışından tedarik süreci başlıyor.

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
O anlamda demedim stok yok bu firmada çoğu ürünün kargo süresi 9 gün zaten siparişi verince yurtdışından tedarik süreci başlıyor.
Knka dolandırıcı çünkü Hakkı Alkan'ın bir videosu var bu konuda frekans TVnin de var izlemeni öneririm 😊

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mk arkadaşıma gtx1650super pc topluycaktık babası 4 ay sonra dedi 4 ay sonra 3000tl lik 1650 super sistemler 4200 tl şuan

xoycg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Orhan Kibar
Instagram
@xoycg
Bu arada ürünü gelmeyen duymadım ben sadece tedarik süresi uzamış o kadar şikayet var ve donanım haberi inceledim sipariş veripte almayan yok.
Knka dolandırıcı çünkü Hakkı Alkan'ın bir videosu var bu konuda frekans TVnin de var izlemeni öneririm 😊
İstanbul bilişim knk benim anlamadığım Boss bilişimden bende dahil alışveriş yapan tanıdıklar var sorunsuz şekilde aldık ürünleri herkesin dolandırıcı demesi şaşırtıcı geldi bana.

VitoScaletta

80+ Gold
Bu arada ürünü gelmeyen duymadım ben sadece tedarik süresi uzamış o kadar şikayet var ve donanım haberi inceledim sipariş veripte almayan yok.

İstanbul bilişim knk benim anlamadığım Boss bilişimden bende dahil alışveriş yapan tanıdıklar var sorunsuz şekilde aldık ürünleri herkesin dolandırıcı demesi şaşırtıcı geldi bana.
eğer güvenilirse çok uygun ama biraz popülerleşmesi lazım güvenmek için çünkü arkadaşıma önersem gelmese bişey olsa vebali bana nasıl bakarım onun yüzüne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,417
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom