Kasanızın hava akışı nasıl önü mesh mi örneğin?Kaç adet fan var?Bir de ekran kartı 66 derece iken dönüyor mu fanları baktınız mı?
Ayrıca görev yöneticisinden girip bir bakın ekran kartı boşta yüzde kaç kullanılıyor?
Kasamın ön panelini çıkardım yani meshŞimdi sana bazı keklik sorular soracağım.
Kasa temiz mi ? Arkaplanda kullanılan 3d yazılım var mı ? Herhangi bir oc yaptın mı ? Kasanın tipi nasıl ? Kaç fan var ?
Oyun oynayamıyorum demişsinAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar oyun bile oynamıyorum böyle boştayken bile çok ısınıyor kartım bunu nasıl düzeltebilirim anlamıyorum
Oyunlarda sorunum olmuyor bu arada hiç yüksek sıcaklık görmedim
Kartin macununu ve termal pedlerini değiştirmeyi denesene ama eskiyse , bide ekran karti modelini söyler misinAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar oyun bile oynamıyorum böyle boştayken bile çok ısınıyor kartım bunu nasıl düzeltebilirim anlamıyorum
Oyunlarda sorunum olmuyor bu arada hiç yüksek sıcaklık görmedim
Bende anlamadım bilmiyorumekran kartın %100 kullanılıyor ama neden?
Babama aylardır diyorum ama umursamıyor işlemci 1, ekran kartı 2 yıl oldu artık şu termal macun değiştirmeye ne desem bir şey olmaz diyorKartin macununu ve termal pedlerini değiştirmeyi denesene ama eskiyse , bide ekran karti modelini söyler misin
Kanka tek fanli mi model söyle banaBende anlamadım bilmiyorum
Babama aylardır diyorum ama umursamıyor işlemci 1, ekran kartı 2 yıl oldu artık şu termal macun değiştirmeye ne desem bir şey olmaz diyor
Hacı mining virüsü olabilirmiBende anlamadım bilmiyorum
Babama aylardır diyorum ama umursamıyor işlemci 1, ekran kartı 2 yıl oldu artık şu termal macun değiştirmeye ne desem bir şey olmaz diyor
öğhhh ne iyi salladın la ?Hacı mining virüsü olabilirmi