teb_tengri1
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Hız aşırtma VRAM ayarında kalmış olabilirmiboşta 2.5gb vram kullanımı normalmi bana çok fazla geldi
yok varsayılanda sizde kaç acaba boşta bana çok fazla geldi ya 3 gb olcak nerydese şuan 2.8Hız aşırtma VRAM ayarında kalmış olabilirmi
Windows 11 ise normal. 10 ise güç tüketen uygulamalara bak bulursunboşta 2.5gb vram kullanımı normalmi bana çok fazla geldi
yok varsayılanda sizde kaç acaba boşta bana çok fazla geldi ya 3 gb olcak nerydese şuan 2.
hiç bir şey açık değil vram hızıda sonda çalışıyor bende diyom oyunlarda niye fps düşük sıfırladım ama yine aynıBenimki boşta 500-700 falan harcıyo ekstra bişey mi açtın noise supression falan
Driverdan da olabilir bilemem bu sorunu ilk sende gördümhiç bir şey açık değil vram hızıda sonda çalışıyor bende diyom oyunlarda niye fps düşük sıfırladım ama yine aynı
Ondan kaynaklı olabilir miCanlı wallaper kullanıyor musun ?
hayır direk boşta düz böyle ddu ile driver sıfırlıcam gibi duruyor büsürü ayarda vardıCanlı wallaper kullanıyor musun ?
eğer wallpaper engine ayarlar yüksekteyse baya harcıyor bendeOndan kaynaklı olabilir mi
düz hiç bir şey açık değil son saat hızında kullanıyor vramde 2.8gbArkada hiçbir şey açık değilse biraz fazla gibi. Şimdi baktım 900 mb kullanıyor bende. 16 gb toplam. Chrome da video falan açıksa 1.5k ya yaklaşıyor.