Neler Yeni

Boştayken İşlemci Sıcaklığı Birden Artıp Birden Düşüyor

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Arkadaşlar hiçbir şey açık olmamasına rağmen boştayken işlemci sıcaklığı birden 40 dereceden 75 dereceye çıkıyor 5 saniyede tekrardan 40-50 ye geri düşüyor her 20-30 saniyede bir bunu tekrarlıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Yanlış Bilgilendirme
Arkadaşlar hiçbir şey açık olmamasına rağmen boştayken işlemci sıcaklığı birden 40 dereceden 75 dereceye çıkıyor 5 saniyede tekrardan 40-50 ye geri düşüyor her 20-30 saniyede bir bunu tekrarlıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Yazılımsal sorundur bilimsel olarak bir pc de 5 saniyede öyle olması imkansız

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
CBP ile alakalı olabilir mi? CBP kapatıp dener misiniz?

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
şoyle dıyım bendede oluyodu sureklı drop yıyodum anıden format attırdım pc temızlettım ve butun ayarları falan perfrmasn yaptım guncelleştırmelerı flledım optımızosyonları yaptım oldu

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
şoyle dıyım bendede oluyodu sureklı drop yıyodum anıden format attırdım pc temızlettım ve butun ayarları falan perfrmasn yaptım guncelleştırmelerı flledım optımızosyonları yaptım oldu
Arkadaşın tavsiyesinden dolayı windowsu korsan indirmiştim ondan kaynaklı olabilir mi?

whoamii

80+ Silver
İşlemci fanını yakın zamanda sökmüş müydün? Söktüysen bir kontrol et, belki tam oturmamıştır bu sebep veriyor olabilir.

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
İşlemci fanını yakın zamanda sökmüş müydün? Söktüysen bir kontrol et, belki tam oturmamıştır bu sebep veriyor olabilir.
Yok hiç sökmedim kasayı sadece dün PSU ya bir tane kablo takmak için açtım onun dışında kasayı bile açmamıştım.

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
Arkadaşın tavsiyesinden dolayı windowsu korsan indirmiştim ondan kaynaklı olabilir mi?
Belki olabilir bilemem bende korsan indirdim ama site önemli arada buga giriyo farklı sitelerden dene istersen

Top Bottom