❌İndirim Bitti! Botech WZONE 4K Media Player 8 GB 1518TL

OrkunJJ

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,717
Link
Bu fiyatlara ilk defa görüyorum, AV girişi, USB 3.2 Gen 1 girişi vs. var.
Gigabit internet almayı denemek için sipariş geçtim bir tane. (Ethernet portu 100mbps destekl, USB 3.2 Gen 1 portundan gigabit verebilir dönüştürücüyle bağlayınca)
Amazon.com.tr satıcılı, stok çok olmayabilir.

3 yıldır kullanıyoruz mükemmel cihaz fiyatına göre çok iyi ve kaliteli
8GB yeter mi sence?
Next Start 4K nın 1. ve 2. nesili de var bende ama bu biraz eski olsa da daha iyi gibi port fazlalığından dolayı

8GB yeter mi sence?
Next Start 4K nın 1. ve 2. nesili de var bende ama bu biraz eski olsa da daha iyi gibi port fazlalığından dolayı
Chipset eski hocam NeXT start pro daha güncel chipsete sahip

Chipset eski hocam NeXT start pro daha güncel chipsete sahip
Doğrudur hocam Next in iki cihazı da var zaten bende ama ikisinde de gigabit internet kullanamıyorum.
USB dönüştürücü ile USB 2.0 üzerinden max 300-400 mbps arası veriyor.
USB 3.2 Gen1 portu direk cezbetti beni görünce. Denemelik aldım bende uzun zamandır gözüm üstündeydi bu cihazın.

bunda tv izleniyor mu izlemek icin ne gerekiyor? bizim uydudan kablo ile bagli ama sikinti var sanirim kabloda veya uyduda hep karincali bazi kanallar duzeltemedik bi belki boyle bir cihaz isimizi gorur

Link
Bu fiyatlara ilk defa görüyorum, AV girişi, USB 3.2 Gen 1 girişi vs. var.
Gigabit internet almayı denemek için sipariş geçtim bir tane. (Ethernet portu 100mbps destekl, USB 3.2 Gen 1 portundan gigabit verebilir dönüştürücüyle bağlayınca)
Amazon.com.tr satıcılı, stok çok olmayabilir.
Paylaşım için teşekkürler

Doğrudur hocam Next in iki cihazı da var zaten bende ama ikisinde de gigabit internet kullanamıyorum.
USB dönüştürücü ile USB 2.0 üzerinden max 300-400 mbps arası veriyor.
USB 3.2 Gen1 portu direk cezbetti beni görünce. Denemelik aldım bende uzun zamandır gözüm üstündeydi bu cihazın.
Bu kadar yüksek hızı arşiv amaçlımı kullanıyorsunuz. Gigabit internet olsa bile steream 4k içerikler için 100 mgbt bile fazlasıyla yeterli oluyor tv boxlarda

Bu kadar yüksek hızı arşiv amaçlımı kullanıyorsunuz. Gigabit internet olsa bile steream 4k içerikler için 100 mgbt bile fazlasıyla yeterli oluyor tv boxlarda
Biraz fantezi gibi bir şey hocam ya. Elimde imkanı varken neden tamamını kullanmayayım düşüncesi
Ve bazı uygulamalar üzerinden direkt yerel ağdan görüntü vs. aktarmaya çalışıyorum, gigabit olmadıkça 4K aktarılmıyor malesef input lag oluşuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,499
Üyeler
184,011
Son üye
dudadobaddas
Geri