OrkunJJ
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,718
8GB yeter mi sence?3 yıldır kullanıyoruz mükemmel cihaz fiyatına göre çok iyi ve kaliteli
Yeter knka8GB yeter mi sence?
Next Start 4K nın 1. ve 2. nesili de var bende ama bu biraz eski olsa da daha iyi gibi port fazlalığından dolayı
Chipset eski hocam NeXT start pro daha güncel chipsete sahip8GB yeter mi sence?
Next Start 4K nın 1. ve 2. nesili de var bende ama bu biraz eski olsa da daha iyi gibi port fazlalığından dolayı
Doğrudur hocam Next in iki cihazı da var zaten bende ama ikisinde de gigabit internet kullanamıyorum.Chipset eski hocam NeXT start pro daha güncel chipsete sahip
Paylaşım için teşekkürlerLink
Bu fiyatlara ilk defa görüyorum, AV girişi, USB 3.2 Gen 1 girişi vs. var.
Gigabit internet almayı denemek için sipariş geçtim bir tane. (Ethernet portu 100mbps destekl, USB 3.2 Gen 1 portundan gigabit verebilir dönüştürücüyle bağlayınca)
Amazon.com.tr satıcılı, stok çok olmayabilir.
Bu kadar yüksek hızı arşiv amaçlımı kullanıyorsunuz. Gigabit internet olsa bile steream 4k içerikler için 100 mgbt bile fazlasıyla yeterli oluyor tv boxlardaDoğrudur hocam Next in iki cihazı da var zaten bende ama ikisinde de gigabit internet kullanamıyorum.
USB dönüştürücü ile USB 2.0 üzerinden max 300-400 mbps arası veriyor.
USB 3.2 Gen1 portu direk cezbetti beni görünce. Denemelik aldım bende uzun zamandır gözüm üstündeydi bu cihazın.
Biraz fantezi gibi bir şey hocam ya. Elimde imkanı varken neden tamamını kullanmayayım düşüncesiBu kadar yüksek hızı arşiv amaçlımı kullanıyorsunuz. Gigabit internet olsa bile steream 4k içerikler için 100 mgbt bile fazlasıyla yeterli oluyor tv boxlarda