Neler Yeni

Boy için AOL kullanımı

SpeedCar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,066
Selamlar, boy uzamasını desteklemek için aol(arjinin, ornitin ve lizin) ne kadar sağlıklı?
Hangi marka önerirsiniz?

Hocam boy %95 genetiktir. Epifiz plakların kapandıktan sonra ameliyat harici zaten uzayamazsın. Demire asılırsın omurlar arası baskıyı azalttığı için 1 2 cm GEÇİCİ olarak uzarsın
Plaklar kapanmadan önce genetik sınırını 170 olarak düşünelim. Kötü beslendin, egzersiz yapmadın, vitamin eksikliğin var 165te kalabilirsin fakat bunları yaptın ve 170 oldun yani genetik üst sınırına ulaştın. Bundan sonra ister 10 yıl basket oyna, günde 10 kere aol kullan 170in üzerine çıkamazsın. Genetiği değiştirmek mümkün değildir.
Kan testi yaptırıp eksik vitaminleri almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Hocam boy %95 genetiktir. Epifiz plakların kapandıktan sonra ameliyat harici zaten uzayamazsın. Demire asılırsın omurlar arası baskıyı azalttığı için 1 2 cm GEÇİCİ olarak uzarsın
Genetik sınırını 170 olarak düşünelim. Kötü beslendin, egzersiz yapmadın, vitamin eksikliğin var 165te kalabilirsin fakat bunları yaptın ve 170 oldun yani genetik üst sınırına ulaştın. Bundan sonra ister 10 yıl basket oyna, günde 10 kere aol kullan 170in üzerine çıkamazsın. Genetiği değiştirmek mümkün değildir.
Kan testi yaptırıp eksik vitaminleri almanızı tavsiye ederim.
Test için dahiliye ye randevu kovalıyorum.
16 yaşımdayım, daha yolu vardır diye düşünüyorum.
Aol hk ne düşünüyorsunuz?

Test için dahiliye ye randevu kovalıyorum.
16 yaşımdayım, daha yolu vardır diye düşünüyorum.
Aol hk ne düşünüyorsunuz?
Muhtemelen daha plaklar kapanmamıştır. Eksik vitaminlerini tamamlayıp, protein ağırlıklı beslenip, uykunu düzgün alıp, spor yaptıktan sonra başka bir şey kullanmanıza gerek kalmaz.
AOL gibi amino asit takviyeleri, vücutta ghı tetikleyebilir fakat bu yaşlarda genelde gh zaten zirvede oluyor ekstra etki için yüksek dozda kullanman gerekir ve kesin sonuç vermez. Boy uzattığına dair yeterince araştırma mevcut değil. Bu yaşta boş yere hormonlarla oynayıp yan etki yaşamana gerek yok.

Teşekkür ederim ilginiz için.
Muhtemelen daha plaklar kapanmamıştır. Eksik vitaminlerini tamamlayıp, protein ağırlıklı beslenip, uykunu düzgün alıp, spor yaptıktan sonra başka bir şey kullanmanıza gerek kalmaz.
AOL gibi amino asit takviyeleri, vücutta ghı tetikleyebilir fakat bu yaşlarda genelde gh zaten zirvede oluyor ekstra etki için yüksek dozda kullanman gerekir ve kesin sonuç vermez. Boy uzattığına dair yeterince araştırma mevcut değil. Bu yaşta boş yere hormonlarla oynayıp yan etki yaşamana gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,694
Üyeler
173,241
Son üye
pablo001
Geri