Boy uzaması için vitamin önerisi

188 di hocam en son yılbaşı gibi falan ölçüldüm
uzanman daha zor hocam galiba bende 14 15 de 188 dim 192 anca olduk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok sevinoydum bide o yaşlarda babam 187 kıyafet falan almaya gittiimizd euygun bişey bulamadık 2 metre falan olurum zanmıştım

Tuh be:(
uzanman daha zor hocam galiba bende 14 15 de 188 dim 192 anca olduk

çok sevinoydum bide o yaşlarda babam 187 kıyafet falan almaya gittiimizd euygun bişey bulamadık 2 metre falan olurum zanmıştım

La olm daha ne uzuycan bu kadarmı doyumsuzsun dev olmuşun ben senin yerinde olsam uzamak yerine nasıl kısalcamı araştırırdım. D

La olm daha ne uzuycan bu kadarmı doyumsuzsun dev olmuşun ben senin yerinde olsam uzamak yerine nasıl kısalcamı araştırırdım. D
neden kısalmak istyimki uzun olmak iyi bir şey meseal arkadaşlarımıdna benden uzun olan yok sülaledede yok

Son düzenleme:
neden kısalmak istyimki uzun olmak iyi bir şey meseal arkadaşlarımıdna benden uzun olan yok sülaledede yok
Herşeyin fazlası zarar minare gibi çirkin duruyor ve sen hala uzamak istiyorsun 2 metre olmayı iyi bi şey mi sanıyon tr ve dünya ortalaması 1.75 ken yani 200 kilo olmak gibi bi şey bu

Herşeyin fazlası zarar minare gibi çirkin duruyor ve sen hala uzamak istiyorsun 2 metre olmayı iyi bi şey mi sanıyon tr ve dünya ortalaması 1.75 ken yani 200 kilo olmak gibi bi şey bu
keşke 120 kilo olsam ama kaslı şekilde

ilerde olursa boy uzatma ameliyatı olmak isterim

Son düzenleme:
kanka dalga felan mı geçiyon 18 yaşıma giricem birkaç aya . boyum 170

Selam boyum 190 civarı ama biraz daha uzun olmasını istiyorum. Bunun için hangi vitaminler kullansam belki uzatır. Bir de vitaminleri sporcu gıdaları satan yerden mi daha uygundur, yoksa eczaneler mi? Ve reçetesiz veriyorlar mı? Hangi vitaminleri almam gerekli? Yaşım 22.
22 den sonra uzamazsın malesef

16 yaşındayım hangi vitamin işime yarar kral
kemik oluşumu için d3k2 onun dışında süt ürünlerini çok tüket ve 11 de falan uyumaya çalış yatmadan önce omurga esnetme antrenmanları var kobra gerilmesi gibi

kanka dalga felan mı geçiyon 18 yaşıma giricem birkaç aya . boyum 170
neden geçeyim

22 den sonra uzamazsın malesef

kemik oluşumu için d3k2 onun dışında süt ürünlerini çok tüket ve 11 de falan uyumaya çalış
192 193 falanım 195 olsam yeterli ya

neden geçeyim

192 193 falanım 195 olsam yeterli ya
hocam 17-18 yaşında bile 2-3 cm uzamak çok zor sizin yaş olmuş 22 bu saten sonra uzamazsınız bence boy uzatmak yerine spor yapın yunan tanrısı gibi olursunuz 190 boyla

Geri