Boy uzaması için vitamin önerisi

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
342
Selam boyum 190 civarı ama biraz daha uzun olmasını istiyorum. Bunun için hangi vitaminler kullansam belki uzatır. Bir de vitaminleri sporcu gıdaları satan yerden mi daha uygundur, yoksa eczaneler mi? Ve reçetesiz veriyorlar mı? Hangi vitaminleri almam gerekli? Yaşım 22.

Kafana uçak çarptığında gelecek pişmanlık! 1.90 boy neyine yetmiyor? Ayrıca önce bir röntgen çektirerek kemik uçlarının kapanıp kapanmadığına bakman gerekiyor. Zayıf bir ihtimal kapanmadığını kabul edelim. Ezbere ya da tavsiye üzerine alınan vitaminle bu iş olmaz.

Kafana uçak çarptığında gelecek pişmanlık! 1.90 boy neyine yetmiyor? Ayrıca önce bir röntgen çektirerek kemik uçlarının kapanıp kapanmadığına bakman gerekiyor. Zayıf bir ihtimal kapanmadığını kabul edelim. Ezbere ya da tavsiye üzerine alınan vitaminle bu iş olmaz.
kısa geliyorum kendime kendimden uzun pek kişi görmüyorm ama yinede kısa görüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kısa geliyorum kendime kendimden uzun pek kişi görmüyorm ama yinede kısa görüyorum
diyorum 192 yerine keşke 198 199 olsaydm

ilginç doktorum plakların kapanmadıysa doğrudan uzatmaz ama dolaylı olarak iyi olabilir dedi
18-20 yaş arasında plaklar kapanıyor 22 yaşındasın o yüzden diyorum öyle bir şey yok diye yoksa ergenlik çağında vitaminlerin etkisi tabi ki olur

18-20 yaş arasında plaklar kapanıyor 22 yaşındasın o yüzden diyorum öyle bir şey yok diye yoksa ergenlik çağında vitaminlerin etkisi tabi ki olur
eklem sağlığı için onlar, kemikler için olsada kemiğin öyle bir özelliği yok
hocam üste yazdığın bu direk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,237
Üyeler
183,079
Son üye
Eyelpi7
Geri