Neler Yeni

Boy Uzatma Yöntemleri Nelerdir?

cagancbc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağan
Arkadaşlar merhaba ben 15 yaşındayım bu yaşıma kadar hep yaşıtlarımdan kısa oldum ve ergenlik belirtilerimin hepsi var ama bir kere rüyalanmadım yani bilmiyorum sizce boyum uzar mı nasıl hızlı uzatabilirim ne kızlarla konuşabiliyorum boy konusunda ne arkadaşlarla hızlı uzatma yöntemi falan yokmu bunun vitamin falan çünkü canımı çok sıkmaya başladı herkes dalga geçiyor babam 175 annem 160 dedem falan uzun baba tarafı uzun dedem 186 ben sizce daha uzar mıyım 168 boyum kendimden utanmaya başladım erkek olarak her gece ağlamaktan sıkıldım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
sakin ol uzarsın merak etme git d vitamini iç süt iç peynir ye daha ergenliğin yeni başlamış 2 sene içinde uzarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ege abanuzoglu
Uygunsuz davranış
***** misin olm sen boy her sey mi bole sacma sapan seyler icin aglama ben 18 yasindayim 174 ya varim ya yokum yasitlarim 185,190 bir kere de oturup aglamadim ki sole de bir sey var daha cok gecsin uzarsin erken yat spor yap yeter dedigim gibi velevki olmadi oturup ta aglama olm iyi misin

KlausM

80+ Silver
Lisenin sonuna doğru uzarsın merak etme

MufasaBoss

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba ben 15 yaşındayım bu yaşıma kadar hep yaşıtlarımdan kısa oldum ve ergenlik belirtilerimin hepsi var ama bir kere rüyalanmadım yani bilmiyorum sizce boyum uzar mı nasıl hızlı uzatabilirim ne kızlarla konuşabiliyorum boy konusunda ne arkadaşlarla hızlı uzatma yöntemi falan yokmu bunun vitamin falan çünkü canımı çok sıkmaya başladı herkes dalga geçiyor babam 175 annem 160 dedem falan uzun baba tarafı uzun dedem 186 ben sizce daha uzar mıyım 168 boyum kendimden utanmaya başladım erkek olarak her gece ağlamaktan sıkıldım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Reis Sakin Ol 180 Fln Olursun Diye Düşünüyorum Deden Uzunmuş Çok Takıyorsan Uzama Plakların Kapanmasın Diye Basketbol Yüzmeye Gidebilirsin

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
messi
21 yaşındayım 22 olacam 194 195 falanım ama bi rakını hisseditmiyorum 180 biriyle bire aynı boyda hissediyorum demek istediğim boyun uzun olsa ne olur kısa olsa ne olur

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Oğuzhan
Boyunun uzaması için hiçbirşey yapamazsın yapabileceğin tek uygulama duruşunu düzeltmek geliştirmek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,282
Üyeler
172,641
Son üye
Mete1513
Top Bottom