Boykot olayını yanlış anlıyorsun. Boykot yapmak tamamen herşeyden soyutlanmak değil , alabildiğin kadar alternatif ürün alabilmektir. (Örneğin nutella yerine tadıbu alınabilir)Yani bir ürünün alternatifi varsa ona yönelirsin o arkadaşta bunu sormuştu( işlemcinin alternatifi yok maalesef). İnsanların inançlarıyla dalga geçerek eline ne geçiceğini sanıyorsun ? Kaldı ki yapılan şey ufak çaplı bile olsa bazı yerli firmaları destekleyerek az bile olsa ülkemize katkısı olur.
Bana kalsa boykotu alternatifi olan bütün ürünleri yerli ürün alarak özellikle ülke katkısı için yapmamız gerekir. Gazze olayınıda çok küçümsüyorsunuz oradaki ırk arap yada başka ırk olması önemli değil çünkü bebeğin dini dili ırkı olmaz ve orda binlerce bebek öldürüldü ve hala devam ediyor. Eğer orada askerler arası savaş olsaydı bizene diyebilirdin ama bu yapılan öyle bir şey değil. Unutma bugün göz yumduğun her şey yarın başına gelir.
Filistin Çin'in Doğu Türkistan'da yaptığı olay için "Terörle mücadele" olarak nitelendirilmiş ve oradaki işkencelere göz yummakla kalmamış
Çin'e destek vermiştir.
Madem o kadar Müslüman, dindar bir ülkelerdi neden ülkelerinin vermiş olduğu bu karara karşılık ayaklanmadılar?
Neden bizi tarihimiz boyunca defalarca kez sırtımızdan vurdular?
Bende Filistin'de yaşanan olaylara üzülüyorum ancak bu bizim savaşımız değil.
Ortadoğu'da yaşıyoruz.
2015-2016 Yıllarını, çözüm sürecini, meskun mahal operasyonlarını unutmadım.
Bizim halkımız da çok büyük mücadeleler verdi ama kimse bizim için bir saniye durup üzülmedi.
Kıssadan hisse: Geçmişte çözüm süreci olarak teröristlerle el ele tutuşanlara biz sesimizi çıkartmadık (BEN DAHİL.)
Yarın bir gün gerekirse bunun bedelini vatan toprağını korumak için vereceğiz.
Ek olarak hadi Filistin'de dostunu, düşmanını biliyorsun çünkü üniforma giyiyor, farklı bir dili konuşuyor.
Ya senin ülkende bulunan milyonlarca mülteci, istihbaratçılar ve çeteler?
Bizim ülkemiz de uyruğu, kültürü, ismi, cismi olmayan milyonlarca insanla dolu ve bir gün bizler de bunun bedelini ödeyeceğiz.