Neler Yeni

Boykotçuların kahkaha attırması

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Volkan Avcı
İşlemci alacakmışta İsrail'i destekliyormuymuş.

Paşam ilk önce evindeki televizyonu, buzdolabını, elindeki telefonu at sen ondan sonra İsrail'i destekliyor mu diye sor. 😂

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Sinan
Boykot olayını yanlış anlıyorsun. Boykot yapmak tamamen herşeyden soyutlanmak değil , alabildiğin kadar alternatif ürün alabilmektir. (Örneğin nutella yerine tadıbu alınabilir)Yani bir ürünün alternatifi varsa ona yönelirsin o arkadaşta bunu sormuştu( işlemcinin alternatifi yok maalesef). İnsanların inançlarıyla dalga geçerek eline ne geçiceğini sanıyorsun ? Kaldı ki yapılan şey ufak çaplı bile olsa bazı yerli firmaları destekleyerek az bile olsa ülkemize katkısı olur.

Bana kalsa boykotu alternatifi olan bütün ürünleri yerli ürün alarak özellikle ülke katkısı için yapmamız gerekir. Gazze olayınıda çok küçümsüyorsunuz oradaki ırk arap yada başka ırk olması önemli değil çünkü bebeğin dini dili ırkı olmaz ve orda binlerce bebek öldürüldü ve hala devam ediyor. Eğer orada askerler arası savaş olsaydı bizene diyebilirdin ama bu yapılan öyle bir şey değil. Unutma bugün göz yumduğun her şey yarın başına gelir.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Paşam ilk önce evindeki televizyonu, buzdolabını, elindeki telefonu at sen ondan sonra İsrail'i destekliyor mu diye sor. 😂
Boykotlu diye neden zamanında para verip aldığı ürünü çöpe atsın? Boykotun mantığı alternatifi olduğu sürece bir dahaki sefere tercih etmemek zaten.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
İşlemci alacakmışta İsrail'i destekliyormuymuş.

Bende şuan bu yazıya kahkaha attım olayın ne olduğunu anlamadan konu açıyor herkes

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
Boykot olayını yanlış anlıyorsun. Boykot yapmak tamamen herşeyden soyutlanmak değil , alabildiğin kadar alternatif ürün alabilmektir. (Örneğin nutella yerine tadıbu alınabilir)Yani bir ürünün alternatifi varsa ona yönelirsin o arkadaşta bunu sormuştu( işlemcinin alternatifi yok maalesef). İnsanların inançlarıyla dalga geçerek eline ne geçiceğini sanıyorsun ? Kaldı ki yapılan şey ufak çaplı bile olsa bazı yerli firmaları destekleyerek az bile olsa ülkemize katkısı olur.

Bana kalsa boykotu alternatifi olan bütün ürünleri yerli ürün alarak özellikle ülke katkısı için yapmamız gerekir. Gazze olayınıda çok küçümsüyorsunuz oradaki ırk arap yada başka ırk olması önemli değil çünkü bebeğin dini dili ırkı olmaz ve orda binlerce bebek öldürüldü ve hala devam ediyor. Eğer orada askerler arası savaş olsaydı bizene diyebilirdin ama bu yapılan öyle bir şey değil. Unutma bugün göz yumduğun her şey yarın başına gelir.
Filistin Çin'in Doğu Türkistan'da yaptığı olay için "Terörle mücadele" olarak nitelendirilmiş ve oradaki işkencelere göz yummakla kalmamış Çin'e destek vermiştir.
Madem o kadar Müslüman, dindar bir ülkelerdi neden ülkelerinin vermiş olduğu bu karara karşılık ayaklanmadılar?

Neden bizi tarihimiz boyunca defalarca kez sırtımızdan vurdular?
Bende Filistin'de yaşanan olaylara üzülüyorum ancak bu bizim savaşımız değil.

Ortadoğu'da yaşıyoruz.
2015-2016 Yıllarını, çözüm sürecini, meskun mahal operasyonlarını unutmadım.
Bizim halkımız da çok büyük mücadeleler verdi ama kimse bizim için bir saniye durup üzülmedi.

Kıssadan hisse: Geçmişte çözüm süreci olarak teröristlerle el ele tutuşanlara biz sesimizi çıkartmadık (BEN DAHİL.)
Yarın bir gün gerekirse bunun bedelini vatan toprağını korumak için vereceğiz.

Ek olarak hadi Filistin'de dostunu, düşmanını biliyorsun çünkü üniforma giyiyor, farklı bir dili konuşuyor.
Ya senin ülkende bulunan milyonlarca mülteci, istihbaratçılar ve çeteler?
Bizim ülkemiz de uyruğu, kültürü, ismi, cismi olmayan milyonlarca insanla dolu ve bir gün bizler de bunun bedelini ödeyeceğiz.

eneskaya6

80+ Silver
Bazen cidden forumda o kadar zekasiz insanlar görüyorum ki. Boykot kime kimlere yapiliyor araştır istersen. Yahudiler bütün insanlik icin bir tehdit. En büyük güclerden biri adamlar bugün baskasina saldiriyor olabilir ama gün gelecek bize saldiracaklar ki yillardir dolayli yollardan zaten bunu yapıyorlar. Niye düsmanımın malini alayim ki alternatif varken? Adamlar ilk bulduğu fırsatta gözünü kırpmadan kafana sıkacak ama sen gülmeye devam et

• Beğen
Reaksiyonlar: buno

KAANT10X

80+ Bronze
Güzel kardeşim boykot bir anlamda güncel durum çerçevesinde ilgili kuruluş ya da ülke ya da her neyse tüm ilişkileri kesmektir. Ben İsrail'e boykot yapıyorum diyen bir şahıs hala gidip zorunlu olmadıkça keyfi bir şekilde o malları tercih ediyorsa bu adam tam anlamıyla boykot yapmıyordur. Benim bilgisayarımın işlemci İ7 ve muhtemelen parçaların %90 ı ABD den geliyor gelmese bile temelde fikir işçiliği onların ben şimdi bu bilgisayarı kırıp atmalı mıyım?
Kavramları çok özele indirdiğiniz için bu sıkıntılar yaşanıyor eğer arama motoruna İsraillilerin buluş ve keşiflerini aratırsan muhtemelen hayatımız için çok yararlı olan şeyler bulursun. Şimdi biz bunları ret mi edelim? Bunun yerine bu hegemonyadan kurtulmak için milli olanı teşvik etmek doğrultusunda hareket etmek daha doğru olmaz mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: buno

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Taksim Delisi Cenk
😀

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Boykotlu diye neden zamanında para verip aldığı ürünü çöpe atsın? Boykotun mantığı alternatifi olduğu sürece bir dahaki sefere tercih etmemek zaten.
Kendince boykotçuları kötülüyor arkadaş .d

Top Bottom