Yardım Böyle bir Cloud 2 mevcut mu?

Evet biliyorum bu sayfaya bayağı baktım ama kulaklıkla alakalı en ufak bilgi bulamadım. Tedirgin etti açıkçası
geçen bir arkadaşta aynı forumu açtı aldı sıkıntı çıkmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet biliyorum bu sayfaya bayağı baktım ama kulaklıkla alakalı en ufak bilgi bulamadım. Tedirgin etti açıkçası

Aaa 1dk bu konuyuda sen açmışsın :dd

geçen bir arkadaşta aynı forumu açtı aldı sıkıntı çıkmadı

Aaa 1dk bu konuyuda sen açmışsın :dd
O kişi benim :d

Böyle bir Cloud 2 mevcut mu? İnternette bulamadım. Redbull dan kazandığını iddia ediyor. Replika olma ihtimali var mı?

Bundan tam 1 ay önce cloud 2 aldım ve almadan önce baya bı araştırdım mevcut olsa mutlaka denk gelirdim diye düşünüyorum. Muhtemelen ürün ya çok eski yada turnuvadan falan kazanmıştir. Üzerindeki Redbull stickerinden bu sonuca vardım. Ama bu fiyata riske girmeye değmez . Bilindik bir siteden 20 lira daha pahalıya al daha iyi. Zaten fiyatları 750 lira falan

Bundan tam 1 ay önce cloud 2 aldım ve almadan önce baya bı araştırdım mevcut olsa mutlaka denk gelirdim diye düşünüyorum. Muhtemelen ürün ya çok eski yada turnuvadan falan kazanmıştir. Üzerindeki Redbull stickerinden bu sonuca vardım. Ama bu fiyata riske girmeye değmez . Bilindik bir siteden 20 lira daha pahalıya al daha iyi. Zaten fiyatları 750 lira falan
860 lira ürün.

860 lira ürün.

2 gün önce her yerde 860 dı şimdi her yerde 750 olmuş

Bence al geç, sahte olma ihtimali neredeyse 0. Redbull Flick sticker'ını da sahte yapmamışlardır herhalde :D

Geri