Böyle işlerde çok para var mı ?

Kişiden kişiye değişir
Sanata ilgisi olan için tasarım daha kolay
Matematiği ilgisi olan için yazılım daha kolay
kral ben hiç anlamadım matematik ile yazılımın ne alakası olduğunu mat dersini sevmem ama yazılıma ilgim var sanırım biraz garip bi insanım

Hiç bilgim yok ki kayıt olunca onlar mı öğretiyor yoksa bu attığın link meslek başvurusu falan mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

var ama sağlam İngilizce gerekli. İlk önce İngilizce öğrenmeniz tavsiyemdir.
İngilizcem yes ı dosent o kadar

Hiç bilgim yok ki kayıt olunca onlar mı öğretiyor yoksa bu attığın link meslek başvurusu falan mı ?

İngilizcem yes ı dosent o kadar
Attılan link devlet kurumunun eğitim amaçlı hazırladığı bir web site. kayıt olduktan sonra udemy benzeri bir yapıyla bedava bir şekilde konuyla alakalı videolara ulaşabiliyorsunuz. Ama dediğim gibi tavsiyem ilk önce İngilizce öğrenmenizdir

Bu sektörde para var ama ilk önce sevmeniz ve yazılıma ilginiz olmalı yoksa çok zor.İngilizcede çok önemli.

kral ben hiç anlamadım matematik ile yazılımın ne alakası olduğunu mat dersini sevmem ama yazılıma ilgim var sanırım biraz garip bi insanım
Yazılımda Matematikte algoritmalar üzerine kurulu
Ve bazen algoritma geliştirmek için direk matematikteki algoritmaları kullanıyorsun

Grafik tasarım, kodlama falan böyle işlerde para var mıdır ? Birde illa böyle bir iş yapmak için üniversite gerekli midir ?
grafik okuyorum herkes para var diyor ayrıyetten freelance gibi bir olayı var bu tarz işlerin o bakımdan çok iyiler

Bu gibi şeylere çok zaman ayırmak gerekir mi çünkü bir yandan okulda var ?
ilgi isteyen şeylerdir ama yavaş yavaşda olur

Geri