T Thatt 80+ Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 73 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim Onur Ar Dün, 23:09 #1 17 yaşındayım 1.60 olduğum için growth hormonu kullanmak istiyorum Sporda yapıyorum yağ yakımı ve kas gelişimi için growth kullanmak istiyorum vursam boyum uzarmı?
17 yaşındayım 1.60 olduğum için growth hormonu kullanmak istiyorum Sporda yapıyorum yağ yakımı ve kas gelişimi için growth kullanmak istiyorum vursam boyum uzarmı?
We_need_meet 80+ Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 21 İsim ... Dün, 23:22 #2 Hocam, ilaç gibi şeylere para vermeden önce dermatoloğa başvurun. Eğer büyüme plaklarınız kapanmışsa, istediğiniz kadar GH kullanın boyunuz uzamaz. Eğer plaklarınız kapanmamışsa, dermatologtan tavsiye alın ve bu soruyu ona sorun.
Hocam, ilaç gibi şeylere para vermeden önce dermatoloğa başvurun. Eğer büyüme plaklarınız kapanmışsa, istediğiniz kadar GH kullanın boyunuz uzamaz. Eğer plaklarınız kapanmamışsa, dermatologtan tavsiye alın ve bu soruyu ona sorun.
M MehmetAli0055 80+ Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 114 Dahası Reaksiyon skoru 33 İsim Mehmet Ali Koç Dün, 23:23 #3 Benim arkadaş bir ameliyat olmuştu sonrasında günlük iğne vuruyordu 1-2 ayda 5-6 cm uzamıştı onu araştır istersen
Benim arkadaş bir ameliyat olmuştu sonrasında günlük iğne vuruyordu 1-2 ayda 5-6 cm uzamıştı onu araştır istersen