Boyum aileme göre normal mi kısa mı?

JeyliBon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
484
Arkadaşlar babam 166 annem 161 cm aslında baba tarafı genel olarak kısa boylu anne tarafı da ortalama denebilir dayım 176 cm teyzem falan annemle aynı boyda ancak kız kardeşim 171 cm ben de 172cm boyundayım garip bir şekilde aynı boydayız küçük erkek kardeşim de benden uzun olcak gibi duruyor ben 18 yaşındayım şuan anlmadığım şu yakın aile bireylerinin boyu kısayken benim uzun olmamı beklemiyorum ana kardeşlerimin aile ortalamasından uzun olmasının sebebi ne acaba küçük erkek kardeşim ilerde 180 olcak gibi bir hava da var neden acaba evlatlık olabilirler mi XD ??

ana kardeş derken öz kardeşlerinizden bahsettiniz sanırım boy bir sürü şeye göre değişebilir beslenme vs derken muhtemelen anneden gelen genler ile böylesiniz

ana kardeş derken öz kardeşlerinizden bahsettiniz sanırım boy bir sürü şeye göre değişebilir beslenme vs derken muhtemelen anneden gelen genler ile böylesiniz
Bilmiyorum hocam ya boy dert değilde kız kardeşinle aynı boyda olmak bazen can sıkmıyo değil

daha kısa da olabilirdin yeterli işte

Evet hocam da kardeşlerim niye aile ortalamasından uzun onu anlayamadım
benım gozlemlemelerıme gore cevrem dolayısıyla en son kardes abısınden ablasından daha yakısıklı/guzel ve uzun oluyo benım cevremdekıler full boyle

benım gozlemlemelerıme gore cevrem dolayısıyla en son kardes abısınden ablasından daha yakısıklı/guzel ve uzun oluyo benım cevremdekıler full boyle
En kötü genler ilk çocuğa gider diye bir hurafe var ama ne kadar doğru bilemem

En kötü genler ilk çocuğa gider diye bir hurafe var ama ne kadar doğru bilemem
valla acıkcası banada oyle gelıyo teyzem olsun kuzenlerım olsun kessınlıkle oyle dıye dusunuyorum 2 tane erkek kuzenım var ılkı normal yakısılılıkta 2.sı bu ana babadan nasıl cıktı dıyoruz ara sıra

Geri