Neler Yeni

Boyum daha uzar mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Rows official
Boyunu avantaja çevirip fitness ile uğraş. Senin protein ile beslenip 8 saat uyumaktan baska yapacağın bir sey yok zaten.
hocam fıtness yapıp agırlık kaldırmak boyu uzatmayı engeller o yuzden gıtmıyorum ama yuzmeye gıdıcem

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Rows official
Allah Allah, bu bilgi sana hangi profesörden geldi? Benim yapmama rağmen 195, yapmasaydim 2.10 falan olurdum o zaman herhalde?
her yerde oyle yazıyor. ayrıca sız ne zaman başladınız şuan yaşınız kaç

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abidin
başlıktan sonrasını okumadım boşa uğraşma biraderim uzaya da çıksan boy uzatıyo diye önerilen balığın bilmem neresini de yesen cart metodu curt programı da uygulasan boy uzatma egzersizleri de yapsan dönüp dolaşıp erişeceğin maksimum boy genetik boyundur anne babandan yola çıkarak bir tahminde bulunmam gerekirse de 18 yaşına kadar ortalama 176-178 olursun daha yaşın ufak boyun 167 de kalmaz emin ol %99 ihtimalle bir anda atacak boyun birde sigara içme o zaman 180-182 civarı olursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Rows official
başlıktan sonrasını okumadım boşa uğraşma biraderim uzaya da çıksan boy uzatıyo diye önerilen balığın bilmem neresini de yesen cart metodu curt programı da uygulasan boy uzatma egzersizleri de yapsan dönüp dolaşıp erişeceğin maksimum boy genetik boyundur anne babandan yola çıkarak bir tahminde bulunmam gerekirse de 18 yaşına kadar ortalama 176-178 olursun daha yaşın ufak boyun 167 de kalmaz emin ol %99 ihtimalle bir anda atacak boyun birde sigara içme o zaman 180-182 civarı olursun
Sigara,alkol puff çevremde içen çok ama ben hiçbirini kullanmıyorum boşa para harcamaya niyetim yok 😄 inşallah dediğiniz gibi olur ama ben genede tevekkülümü yapıyorum gerisini genetiğime ve allahıma bırakıcam umarım dediğiniz boylara ulaşırım 😄

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
...
Sigara,alkol puff çevremde içen çok ama ben hiçbirini kullanmıyorum
Duyduğuma göre pasif içicilik de etkiliyormuş. Uzak dursanız yeter. Ha tabii arkadaşlarınızdan falan uzak durun demiyorum. Mümkünse açık havada dolanın, kapalı ortamda durmaktan daha iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Rows official
Duyduğuma göre pasif içicilik de etkiliyormuş. Uzak dursanız yeter. Ha tabii arkadaşlarınızdan falan uzak durun demiyorum. Mümkünse açık havada dolanın, kapalı ortamda durmaktan daha iyidir.
tamamdır hocam

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
772
İsim
Arif
hocam fıtness yapıp agırlık kaldırmak boyu uzatmayı engeller o yuzden gıtmıyorum ama yuzmeye gıdıcem
Saçmalık. Vücut geliştirme kimsenin boyunu kısaltmaz. Doğru çalışmayı bilen adamınkini hiç kısaltmaz aksine yaptığı egzersiz den dolayı uzatır. Böyle saçmalıklara inanmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,416
Üyeler
167,975
Son üye
Pickle
Top Bottom