Bu arada kilonu yeni gördüm de harbi ortalamanın çok çok altındasın. Bir anda o kilolara ulaşamazsın ulaşsında sağlığın riske girebilir. Yavaş yavaş kilo almaya bak zaten 70-80'e kadar kolay alırsın boyundan dolayı.Böyle verilere gerek mi var 185 190 boyundaki bir insanın zayıf görünmemesi için en az 80-85 kilo olması gerekli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha yaşın genç fakat zaten boyun iyi uzamış anne ile babanın boyu kaç?
Kemik yaşın 18-19'un altındaysa kemiklerini germe ya da uyarma hareketleriyle genetik potansiyelinin el verdiği boya kadar uzatırsın.
Zıplamak,gerilmek ve omurgayı dik tutmak, bunlar sana yardımcı olacak etkenler.
Anem 169Böyle verilere gerek mi var 185 190 boyundaki bir insanın zayıf görünmemesi için en az 80-85 kilo olması gerekli.
Daha yaşın genç fakat zaten boyun iyi uzamış anne ile babanın boyu kaç?
Kemik yaşın 18-19'un altındaysa kemiklerini germe ya da uyarma hareketleriyle genetik potansiyelinin el verdiği boya kadar uzatırsın.
Zıplamak,gerilmek ve omurgayı dik tutmak, bunlar sana yardımcı olacak etkenler.
Dayılar potansiyelini belirliyor fakat geni dayılardan değil anne babadan alıyoruz hangi genleri aldığımızı bilemeyiz maalesef o yüzden anne baba üzerinden yorumlamak daha doğru sonuçlar veriyor.Anem 169
Babam 172
Dayi tarafim uzun 185-190 falan
Vücudu gerdiği ve uyarlama yaptığı için destekliyor ve dolayısıyla etki ediyor.basket harbi uzatıyor mu
Atılan şey vücut kütle indeksinin hesaplanış hali.Böyle verilere gerek mi var 185 190 boyundaki bir insanın zayıf görünmemesi için en az 80-85 kilo olması gerekli.
Hocam onlar yalan yav arkadasimn annesi babasi kisa.Dayılar potansiyelini belirliyor fakat geni dayılardan değil anne babadan alıyoruz hangi genleri aldığımızı bilemeyiz maalesef o yüzden anne baba üzerinden yorumlamak daha doğru sonuçlar veriyor.
Hedef boyun 177. Bu boyun 10 cm altında ya da 10 cm üstünde olabiliyorsun. Yani ulaşabileceğin en uzu boy 187-190 arası.
Vücudu gerdiği ve uyarlama yaptığı için destekliyor ve dolayısıyla etki ediyor.
Hocam spor boy uzatmaz genetiklerinden dolayı hızlı uzamışsın hayvan gibi yiyip hayvan gibi antrenman yapıcaksın çok fazla yemen lazım ama cips falan yeme çok fazla yerken sporunu eksik etme Gragas ın fıçısına dönersin sonraArkadaşlar merhaba
16 yaşına gireli 4-5 ay oldu.
Son 1-2 aydir adam gibi yemeye ve basketbol oynamaya baslayinca boyum 4-5cm artti.
Suan boy 185
Kilo 49
Arkadaşlar ben yaklaşık 3-4 senedir baya zayiftim zayifligi bi halt saniyordum.
Zatif olmak cok ii waoow maymun gibi heryere cikabiliyorsun.
Ama artik yeter bıktım zayifliktan.
Millet diyor sen nasil yasiyorsun.
Adam gibi kilo alcam 85-90 kilo olucam insallah.
Arkadaşlar benim boyum 190 olurmu çünkü
Bıyıklarım cok az var ve 1-2 ay oldu cikali, Sakal hic yok, göğüs kili hic yok
düzgün beslenirsem basketbol oynarsam balık yagi icersem falan boyum uzarmi?
Yardımcı olursanız cok ii olur teşekkürler.
Yalan falan değil kardeşim istisnalar kaideyi bozmaz. Tıptaki uzmanlar (doktorlar) ve prof doktorlar bunların ortalama değerler olduğunu savunuyorlar.Hocam onlar yalan yav arkadasimn annesi babasi kisa.
Cocugun boyu 195 deve gibi maşallah
Yok hocam cidden diger arkadaim da oyle o boydaYalan falan değil kardeşim istisnalar kaideyi bozmaz. Tıptaki uzmanlar (doktorlar) ve prof doktorlar bunların ortalama değerler olduğunu savunuyorlar.
Ve boyun tam olarak genetikte nasıl işlendiği henüz çözülemedi. Ya da hormonal bozukluklar olabilir arkadaşında.
Tamam kanka iki arkadaşın bilimin aksini ispatladıYok hocam cidden diger arkadaim da oyle o boyda
O zmn onlar sinirdalarTamam kanka iki arkadaşın bilimin aksini ispatladı
Dediğim gibi net sonuçlar değil ortalama sonuçlar ve büyük ihtimalle onlarda dediğim sınırlar ya da sınırların çok ufak ilerisindelerdir. Anne ile babasının boyunu topla ikiye böl 25 ekle ulaşabileceği en en en uzun boy bu olur. Hormonlarda bir anormallik varsa olay değişir sadece.
Üstteki işlem daha detaylı normalde ben kısa yoldan anlattığım için basit gelebilir ama böyle.