Hocam dış etkenler cok etki etmiyor diye biliyorum.Ben de yaşıtlarımdan uzundum o zamanlar. Boy uzatacak aktiviteler yapman gerekir. Basketbol oynamak gibi. Süt içmek gibi. Sütü çocuklar içer gibi bir algı var sen onlara aldırma. Araştırma yaparsan birşeyler bulabilirsin.
Bazılarının birden boyu uzuyor, belki seninde öyle bir şey olabilir merak etme. Erkekler 20 yaşlarina kadar devam ediyor boy uzamasi, bunun yanı sıra yemene içmene dikkat et. Aklına cok takiliyorsa doktora gözükursun
bu benYüksek ihtimal 2. 3. sınıfta bir anda uzarsın. Ama benim gibi sürekli evde duruyorsan ve futbol basketbol benzeri bir spor yapmıyorsan hata ediyorsun. Vücudun esnemesi gerekiyor.
17 yaşındayım bizim sınıfta hatta okulda toplasan 40 kişi 1.80 üstü 10 kişide 190 üstü darılacak üzülecek bir şey yokbu ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben o yaşta babamdan uzundum hipofiz beziyle alakalı
annem 1.65 babam 1.83 abim 1.85ebeveynlerinizin boyu kaç
Hayır.Hep telefon oynuyosan öyle olur
Yapıyorum hocam zaman buldukça sürekli dışardayım zaten.Yüksek ihtimal 2. 3. sınıfta bir anda uzarsın. Ama benim gibi sürekli evde duruyorsan ve futbol basketbol benzeri bir spor yapmıyorsan hata ediyorsun. Vücudun esnemesi gerekiyor.
abinin o zamanlarda boyu kaçmış büyük ihtimal 1-2 seneye biranda uzarsın çok kafaya takma ailen uzun zatenannem 1.65 babam 1.83 abim 1.85
170 civarıymış.abinin o zamanlarda boyu kaçmış büyük ihtimal 1-2 seneye biranda uzarsın çok kafaya takma ailen uzun zaten