Neler Yeni

Boyum yaşıtlarıma göre çok kısa.

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mahmut-Yılmaz
14 yaşındayım lise1 öğrencisiyim ancak yaşıtlarım 170 i görürken ben bir 161 de kaldım.
Sülalemde aşırı kısa biride yok cogunluk 180 civari anlamadım napmam gerek

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha uzarsın merak etme. Yani ailende çoğunluk 1.80 ise sende o civarlarda olursun genetik boyuna yakın bişey olursun yani

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Bazılarının birden boyu uzuyor, belki seninde öyle bir şey olabilir merak etme. Erkekler 20 yaşlarina kadar devam ediyor boy uzamasi, bunun yanı sıra yemene içmene dikkat et. Aklına cok takiliyorsa doktora gözükursun

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Ben de yaşıtlarımdan uzundum o zamanlar. Boy uzatacak aktiviteler yapman gerekir. Basketbol oynamak gibi. Süt içmek gibi. Sütü çocuklar içer gibi bir algı var sen onlara aldırma. Araştırma yaparsan birşeyler bulabilirsin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: XxXs

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mahmut-Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de yaşıtlarımdan uzundum o zamanlar. Boy uzatacak aktiviteler yapman gerekir. Basketbol oynamak gibi. Süt içmek gibi. Sütü çocuklar içer gibi bir algı var sen onlara aldırma. Araştırma yaparsan birşeyler bulabilirsin.
Hocam dış etkenler cok etki etmiyor diye biliyorum.
Daha çok genetik değil mi?
Bazılarının birden boyu uzuyor, belki seninde öyle bir şey olabilir merak etme. Erkekler 20 yaşlarina kadar devam ediyor boy uzamasi, bunun yanı sıra yemene içmene dikkat et. Aklına cok takiliyorsa doktora gözükursun

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Hep telefon oynuyosan öyle olur

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Yüksek ihtimal 2. 3. sınıfta bir anda uzarsın. Ama benim gibi sürekli evde duruyorsan ve futbol basketbol benzeri bir spor yapmıyorsan hata ediyorsun. Vücudun esnemesi gerekiyor.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Yüksek ihtimal 2. 3. sınıfta bir anda uzarsın. Ama benim gibi sürekli evde duruyorsan ve futbol basketbol benzeri bir spor yapmıyorsan hata ediyorsun. Vücudun esnemesi gerekiyor.
bu ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben o yaşta babamdan uzundum hipofiz beziyle alakalı

bu ben

ben o yaşta babamdan uzundum hipofiz beziyle alakalı
17 yaşındayım bizim sınıfta hatta okulda toplasan 40 kişi 1.80 üstü 10 kişide 190 üstü darılacak üzülecek bir şey yok

• Beğen
Reaksiyonlar: XxXs

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mahmut-Yılmaz
ebeveynlerinizin boyu kaç
annem 1.65 babam 1.83 abim 1.85

Hep telefon oynuyosan öyle olur
Hayır.
Gerektiği zaman futbol oynuyorum cıkıyorum geziyorum yürüyüş yapıyorum.

Yapıyorum hocam zaman buldukça sürekli dışardayım zaten.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,556
İsim
Hakanbey
Birden boyun uzuyabilir bizim ailedede annem 175 babam 185 13 yaşıma kadar 130-140 boylarındaydım dedim zamanla uzar sonra 15-16-17 yaşlara geldim boyum 151-160 arasında kaldı çok sinirim bozulmuştu sonra süt içince boyun uzar gibi bi reklam gördüm her gün 1 litre süt içmeye başladım 19 yaşıma geldiğimde boyum 205 cm oldu hiç spor yapmadım :) süttenmi yoksa başka bişeydenmi bilmiyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,248
Üyeler
165,658
Son üye
yusufkhya
Top Bottom