Neler Yeni

Boyumu nasıl uzatabilirim

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Sporla falan uğraşmıyorsan 1.80-85 olmamak daha iyidir. Çokta kafaya takmaya gerek yok fakat genetik varsa büyük ihtimal etkisini geç gösterir. Eğer yoksa da bu civarlarda takılırsın. Ben genetikten dolayı 13'ümde boy attım 1.80 civarı oldum. Şu an 14'üm ve 1.85 oldum diye hatırlıyorum. Hala uzamaya devam ettiğimi sanmıyorum, uzuyorsam da çok az.
14 yaşında 1.84 baya iyiymiş. ben şuan 16'yim 1.85 boyum bu arada dediğine katılmıyorum bence uzun boy herzaman avantajlıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba boyum 172 kilom 87 , yaşım 16 daha yeni girdim , boyumun kısa olduğunu düşünüyorum kimisi daha çok gençsin uzar diyor kimisi 15-16 yaşına geldiğinde boy artık uzamaz diyor , kafayı yicem napmam lazım bana lütfen tavsiye verin boyum en azından bi 178 falan olsa başka bir şey istemem , ne yapmam gerekiyor ne yaparsam boyum uzar ?
spor falan boş genetiğinde uzamak yoksa uzayamazsın. tamamen şans işi galiba boyunun uzaması için iğneler vardı ama çok pahalı

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
boyuna göre kilon fazla gibi önce kilo vermeye özen gösterirsen zayıfladıkça uzun da gözükeceksin aynı zaman da beslenme egzersiz yüzme vb seylerle boyunu da uzatabilirsin yaşın daha var baya uzamana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,793
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom