Hocam sizin beyninizde bir kaç lopun hasarlı olduğunu düşünüyorum şahsen lütfen başka konuları trollermisinizkısa boylu ethem köyüne dön
arkadaşım senin sorunun nedir anlamıyorum ?Hocam sizin beyninizde bir kaç lopun hasarlı olduğunu düşünüyorum şahsen lütfen başka konuları trollermisiniz
İnsanlara laf atıyorsunuz sadecearkadaşım senin sorunun nedir anlamıyorum ?
ok canım benim sen saçma sorularını sormaya devam etİnsanlara laf atıyorsunuz sadece
Annen ve baban uzun oldu djye ablanın uzun olma ihtimali değişen bir etmendir. Sadece genetiğe bakılmaz dediğim gibi bir sürü etmen var. Yaş cinsiyet beslenme hormon dağılımı gibi bir sürü etmen varAnnem ve babam uzun ama ablam kısa
mesaj kasmak mı ? ciddi misin boş konu açan kişi söylüyor bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
tahminlerime göre 18 yaşında 1.92 olacak böyle devam et
1.50 olan benArkadaşlar merhaba normalde böyle konular açanları sevmem.Gülme komşuna gelir başına hesabı şimdi ben aynı konuyu açıyorum. lütfen biz kahin miyiz nerden bilelim tarzında yorumlar yapmayın. Yaşım 13 27 Mart'da 14 üme giricem boyum 172 kilom 74.8 spora başladım yakın zamanda kilo vericeğime inanıyorum. Ama uzun zamandır boyum 172 sizce boyum hep böyle mi kalacak ? Yoksa bu bi ara dönem gibi mi 9. Sınıfa gidiyorum. Arkadaşlarım yaş ve boyut olarak benden biraz daha büyük ve bu beni üzmüyor değil.Konuyu trollemeden yazarsanız cidden çok severim.
Yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.
İyi Forumlar.
Bende 174 üm 13.5 yaşındayım uzamaya devam ediyorum sende 20 yaşında kadar uzamaya devam edersin, hem yaşına göre boyun gayet iyi bence.Arkadaşlar merhaba normalde böyle konular açanları sevmem.Gülme komşuna gelir başına hesabı şimdi ben aynı konuyu açıyorum. lütfen biz kahin miyiz nerden bilelim tarzında yorumlar yapmayın. Yaşım 13 27 Mart'da 14 üme giricem boyum 172 kilom 74.8 spora başladım yakın zamanda kilo vericeğime inanıyorum. Ama uzun zamandır boyum 172 sizce boyum hep böyle mi kalacak ? Yoksa bu bi ara dönem gibi mi 9. Sınıfa gidiyorum. Arkadaşlarım yaş ve boyut olarak benden biraz daha büyük ve bu beni üzmüyor değil.Konuyu trollemeden yazarsanız cidden çok severim.
Yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.
İyi Forumlar.