Neler Yeni

Boyumun Uzaması Durmuş mudur ?

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Annem ve babam uzun ama ablam kısa
Annen ve baban uzun oldu djye ablanın uzun olma ihtimali değişen bir etmendir. Sadece genetiğe bakılmaz dediğim gibi bir sürü etmen var. Yaş cinsiyet beslenme hormon dağılımı gibi bir sürü etmen var

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Arkadaşlar merhaba normalde böyle konular açanları sevmem.Gülme komşuna gelir başına hesabı şimdi ben aynı konuyu açıyorum. :D lütfen biz kahin miyiz nerden bilelim tarzında yorumlar yapmayın. Yaşım 13 27 Mart'da 14 üme giricem boyum 172 kilom 74.8 spora başladım yakın zamanda kilo vericeğime inanıyorum. Ama uzun zamandır boyum 172 sizce boyum hep böyle mi kalacak ? Yoksa bu bi ara dönem gibi mi 9. Sınıfa gidiyorum. Arkadaşlarım yaş ve boyut olarak benden biraz daha büyük ve bu beni üzmüyor değil.Konuyu trollemeden yazarsanız cidden çok severim.
Yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.
İyi Forumlar.
1.50 olan ben :(

Engorgio

80+
Kemik yaşına bakman lazım mesela benim kemik yaşım 1 yaş geç ben 1 yıl fazla uzayacağım.
Doktora gitmen lazım.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar merhaba normalde böyle konular açanları sevmem.Gülme komşuna gelir başına hesabı şimdi ben aynı konuyu açıyorum. :D lütfen biz kahin miyiz nerden bilelim tarzında yorumlar yapmayın. Yaşım 13 27 Mart'da 14 üme giricem boyum 172 kilom 74.8 spora başladım yakın zamanda kilo vericeğime inanıyorum. Ama uzun zamandır boyum 172 sizce boyum hep böyle mi kalacak ? Yoksa bu bi ara dönem gibi mi 9. Sınıfa gidiyorum. Arkadaşlarım yaş ve boyut olarak benden biraz daha büyük ve bu beni üzmüyor değil.Konuyu trollemeden yazarsanız cidden çok severim.
Yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.
İyi Forumlar.
Bende 174 üm 13.5 yaşındayım uzamaya devam ediyorum sende 20 yaşında kadar uzamaya devam edersin, hem yaşına göre boyun gayet iyi bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,285
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom