Dostum driverları yükledin mi?Alıntıyı görüntüle
.
.
merhaba format atmadan önce kullandığım uygulamaların yedeğini almıştım fakat şuan onları açmaaya çalışınca bu hatayı alıyorum ne yapmam gerek tek zevkim gta sa iken onu bile açamıyorum![]()
valla hiçbirşey yüklemedim ne driverı yüklemem gerekiyor bilmiyorum ilk kez win10 kullanıyorumDostum driverları yükledin mi?
Arama çubuğuna Aygıt Yöneticisi yazın. Çıkan pencerede Aygıtlar olacak. Orada bölümlerin içine girin. Sağ tıklayıp sürücü güncelleştir'e basın. Yapamazsanız YouTube'da driver güncelleme ile ilgili videolar var. Program ile güncellemeyin eksik yükleyebiliyor eğer yapamazsanız en son çare olarak driver booster programını kurun otomatik günceller.valla hiçbirşey yüklemedim ne driverı yüklemem gerekiyor bilmiyorum ilk kez win10 kullanıyorum
Driver yüfklemelerini yapman gerekiyor tabikide lakin .exe yüklemelerinin hedef bul dizinini kopyalayarak kullanılmayan uygulamalar mevcut. İllaki setup ile yüklenmesi gerekebilir. Driver kurulumları sonrası aynı hatalardan alıyorsan setup ile programlarını kurmalısın.Alıntıyı görüntüle
.
.
merhaba format atmadan önce kullandığım uygulamaların yedeğini almıştım fakat şuan onları açmaaya çalışınca bu hatayı alıyorum ne yapmam gerek tek zevkim gta sa iken onu bile açamıyorum![]()