Olum çok iyi rehber olucak laaaan şok şok şok işlemcinin içinden neler çıktı sjsjsjzDelid yapmayı dene ona en iyi yapılacak şey o.
Hocam ben bunu bıçakla açabilirmiyim tekrar bakayım görüntü geliyormu yoksa namazını kılmak için camiye gidicemİçini açabilirsin.
Açabilirsin ama dikkat et elini kesme. Sert olduğu için elinden kaçıp batabilir.Hocam ben bunu bıçakla açabilirmiyim tekrar bakayım görüntü geliyormu yoksa namazını kılmak için camiye gidicem
Manita olsa verirdimKolye yap manitaya ver, sensiz ben RTX 3090 olsam ne yazar görüntü bile gelmez de
Kanka işlemci yi şuan taktım ısınma var ama görüntü yok severim böyle işi ha nazım devam mı tamam mıAçabilirsin ama dikkat et elini kesme. Sert olduğu için elinden kaçıp batabilir.
Kankam elimde sürmeneyle bekliyorum ne yapayımAçabilirsin ama dikkat et elini kesme. Sert olduğu için elinden kaçıp batabilir.
Çevrimdışıydım durum nasıl?Manita olsa verirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka işlemci yi şuan taktım ısınma var ama görüntü yok severim böyle işi ha nazım devam mı tamam mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kankam elimde sürmeneyle bekliyorum ne yapayım
Kankam coook iyide birleştirip anahtarlık yapıcam hevesimi aldım arkadaşa gösterip kapatıcamÇevrimdışıydım durum nasıl?
Arkadaşlar elimde görüntü vermeyen bir işlemci vardı biri dedi anahtarlık yap biri dedi içini açıp ne olduğuna bak
Şimdi sizlere bu işlemcinin hayatını anlatayım
öncelikle şuan kullandığım işlemci çalışıyormu diye baktım
sonra çalıştığını temin ettim içini açacağım işlemciyi takıp teyit ettim ve çalışmadı ve de başlayalım bebeğim
Aletler: Sürmene laz baba bıçağı, bir adet işlemi(çalışmayan)
Öncelikle işlemcinin kenarından girdim ve çatır çatır sesler çıkardı ne yazıkkı forumda 3mb dan fazla dosya atamıyorum neyse o yüzden 3mb lık hakkımı içini göstermek için kullandım neyse kenarından girip sağ sol ve en son olarak da aşağı ve yukarı dan girdim ve en son üsten içeriye bıçak tamamen girince hafif bir tekleme ile küüt içindeki çekirdekler kırıldı gerçi bir tanesi yuvadan çıktı biri parçalandı işte sonuç
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bence anahtarlık yapsaydım daha iyiydi ben içinden ejderha çıkıcak zannettim ama olmadı be bu arada çekirdeklerini üzerinde değişik bir şekilde rengarenkti ayrıca çekirdeğin üzerinde yani kuzey tarafına gelicek şekilde termal macun yerine metal gibi bişey var hatta belki metal diyebiliriz muhtemelen amd ryzen threadripper ların neden bu kadar büyük olduklarını anlamışsınızdır gerçi çok daha küçük bir çekirdek kullanılmıştır ama neyse iyi forumlar
UYARI : EVDE DENEMEYİNİZ, LÜTFEN DENEMEYİNİZ İŞLEMCİNİN İÇİNDEKI BELKİ BIR MADDE ZEHİRLİ OLABİLİR BİLMEDEN AÇTİM UMARİM DEĞILDIR, KESİNLİKLE DENEMEYİNİZ. DENENDİĞİNDE OLUŞACAK HASAR VE YARALANMALARDAN KESİNLİKLE SORUMLU DEĞİLİM!!! AYRICA BUNU YAPANLAR ÖZEL ALETLERLE YAPIYOR DİYE BILİYORUM.
küçük bir delici vasıtasıyla anahtarlık yapabilirsin güzel dururArkadaslar sistem den görüntü gelmiyordu aklıma işlemci değiştirmek geldi şimdi çalışıyor ben bu bozuk işlemciyi sizce ne yapayım ama şuan kullandığım işlemciden iyi ama ileride XEON E5450 almayı düşünüyorum zaten ne yapayım işlemci bu
Alıntıyı görüntüle bu arada sahibinden de ikinci eli 170tl