Neler Yeni

Brave reklamlarından virüs girer mi

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
OMER FARUK
1742843202259.png
bravede yeni sekme açtım reklam olduğunu bilmeden bırsey yazıcam sanakar bastım sayfa acıldı acıldıgı gıbı kapattım sonra notandan yuksek dısk kullanımı uyarısı vermeye basladı hemen sıldım uygulamayı ama emın olamadım tarama yaptım virüs bulunamadı diyor bu reklaam basmaktan virüs girer mi çıkan reklamlar sürekli değişiyor

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
OMER FARUK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır ayrıca reklamlar kapatılabiliyor
ayarlardan kapatıım ama yeni sekme ayarlarından kapatmam gerektiğini bilmiyordum brave açık olduğunda diski sonuna kadar kullanıyor baya yük biniyor normal mi

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Ölücüadam42
Harddisk ise normal hocam ssd ise bilemiyorum kullanırken hiç dikkat etmedim

BYsimit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
BYsimiti
bunada takıntılı olmayın brave neden virüslü önersin girdiğimiz yerler daha güvensiz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Cengiz
ayarlardan kapatıım ama yeni sekme ayarlarından kapatmam gerektiğini bilmiyordum brave açık olduğunda diski sonuna kadar kullanıyor baya yük biniyor normal mi
Bu Reklamlarıda Kapatabiliyormuymuşuz

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
OMER FARUK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunada takıntılı olmayın brave neden virüslü önersin girdiğimiz yerler daha güvensiz
pc diski %100 %90 kullanıyor bilgisayar görür şekilde donmaya başladı virüs bulamışsa nasıl kurtulabılırım 2 gün önce format atmıştım tekrar tekrar formatlamak sıkıntı olur

En iyi web tarayıcısına (nesnel) böyle demek biraz fazla ağır değil mi? Ayrıca neden bulaşsın

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
OMER FARUK
En iyi web tarayıcısına (nesnel) böyle demek biraz fazla ağır değil mi? Ayrıca neden bulaşsın
hocam bilmediğim için soruyorum cpu olsun bellek olsun disk kullanımı olsun çok fazla kullanmaya başladı bana normal gelmedi o yüzden nedenini soruyorum yani yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum

hocam bilmediğim için soruyorum ve cpu olsun bellek olsun disk kullanımı olsun çok fazla kullanmaya başladı bana normal gelmedi o yüzden nedenini soruyorum yani yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum
Kadpersky tarama yapın Brave ile alakalı olmadığı kesin

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
An10im1i
Msert / mrt açıp tam tarama yaptır.
Sistem eski ise optimize etmek için akıllı getirme ve indeksleme kapatmam lazım.
Malware kurulmak için sistemi narkoz etkisine alır. İnterneti kesin böyle durumlarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,324
Üyeler
171,741
Son üye
efepresso
Top Bottom