ALFAomer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 142
ayarlardan kapatıım ama yeni sekme ayarlarından kapatmam gerektiğini bilmiyordum brave açık olduğunda diski sonuna kadar kullanıyor baya yük biniyor normal miHayır ayrıca reklamlar kapatılabiliyor
Bu Reklamlarıda Kapatabiliyormuymuşuzayarlardan kapatıım ama yeni sekme ayarlarından kapatmam gerektiğini bilmiyordum brave açık olduğunda diski sonuna kadar kullanıyor baya yük biniyor normal mi
evet özelleştir bölümünden kapanabiliyorBu Reklamlarıda Kapatabiliyormuymuşuz
pc diski %100 %90 kullanıyor bilgisayar görür şekilde donmaya başladı virüs bulamışsa nasıl kurtulabılırım 2 gün önce format atmıştım tekrar tekrar formatlamak sıkıntı olurbunada takıntılı olmayın brave neden virüslü önersin girdiğimiz yerler daha güvensiz
hocam bilmediğim için soruyorum cpu olsun bellek olsun disk kullanımı olsun çok fazla kullanmaya başladı bana normal gelmedi o yüzden nedenini soruyorum yani yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorumEn iyi web tarayıcısına (nesnel) böyle demek biraz fazla ağır değil mi? Ayrıca neden bulaşsın
Kadpersky tarama yapın Brave ile alakalı olmadığı kesinhocam bilmediğim için soruyorum ve cpu olsun bellek olsun disk kullanımı olsun çok fazla kullanmaya başladı bana normal gelmedi o yüzden nedenini soruyorum yani yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum