Brave reklamlarından virüs girer mi

Msert / mrt açıp tam tarama yaptır.
Sistem eski ise optimize etmek için akıllı getirme ve indeksleme kapatmam lazım.
Malware kurulmak için sistemi narkoz etkisine alır. İnterneti kesin böyle durumlarda.
tarama yapmaya başladım onun haricinde ne yapayım ınternetı kessem sonrasında ne yapıcam malware ne bılmıyorum

Sistemde açık oluşmuştur. O nedenle bitdefender indirip kur en kısa sürede.
Deneme sürümü yeterli koruma sağlar.
Açıkları belirtir.

Alternatifler:
Rkill,adwcleaner, malwarebytes, Hitmanpro (tümü sırayla kullanılır.)

Sistemde açık oluşmuştur. O nedenle bitdefender indirip kur en kısa sürede.
Deneme sürümü yeterli koruma sağlar.
Açıkları belirtir.

Alternatifler:
Rkill,adwcleaner, malwarebytes, Hitmanpro (tümü sırayla kullanılır.)
tamamdır hocam taramaları yapayım sorun olursa buraya yazarım bravede tıkladığınız yere dıkkat edın saçma sapan sıtelere atabılıyor reklam gostermesı bıle bana asırı sacma geliyor da hayırlısı

tamamdır hocam taramaları yapayım sorun olursa buraya yazarım bravede tıkladığınız yere dıkkat edın saçma sapan sıtelere atabılıyor reklam gostermesı bıle bana asırı sacma geliyor da hayırlısı
Bu durum Google Chrome reklamında bile mevcut. Siz tarayıcı indirdim sanırsınız ama malware indirmiş olursunuz.
Sites.Google üzerinden olduğu için süphe duymazsınız.
Yani artık daha fazla dikkatli olmalısınız.

Bu durum Google Chrome reklamında bile mevcut. Siz tarayıcı indirdim sanırsınız ama malware indirmiş olursunuz.
Sites.Google üzerinden olduğu için süphe duymazsınız.
Yani artık daha fazla dikkatli olmalısınız.
microsoft stordan yükledım hocam yanı orjınal uygulama zaten ne yüklersem yükleyeyim orjınal sıte olmasına dıkkat edıyorum bağlantılara sureklı bakıyorum
1742849496718.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,387
Üyeler
174,864
Son üye
ahmetimdusme
Geri