Neler Yeni

Brave'deki BAT'lar nerede birikiyor? Bu uyarı ne demek?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Şu anda daha cüzdanımı doğrulamadım. Ve bu ay sonundaki Brave'de biriken token'larım için aşağıdaki gibi bir uyarı gösteriyor. Bu uyarı ne demek? 6 gün içerisinde cüzdan doğrulayıp b ir cüzdan eklemezsem bunlar kayıp mı olacak, yoksa 6 gün sonra otomatik olarak hesabıma aktarılıp birikecek mi?

1641017492629.png

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kazandığın BAT'ları onaylayıp cüzdana verecek.
Yani sen 4 gram altın kazandın. Ben 4 gram altını alıyorum. Kayıt ediyorum alıcı sensin. Olay bu.

Cüzdan eklemezsen kayıp olmaz. Kayıp olsaydı 15 BAT biriktirmeni söylemesi saçma olurdu. Brave çok yönlü bir tarayıcı.
İnsanlarla 4 kişiye kadar sesli görüşme açmana izin veren üyeliksiz toplantı hizmeti var,
BAT kazandırıyor,
metamask gibi kripto cüzdan taşıyor, bünyesinde.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kazandığın BAT'ları onaylayıp cüzdana verecek.
Yani sen 4 gram altın kazandın. Ben 4 gram altını alıyorum. Kayıt ediyorum alıcı sensin. Olay bu.

Cüzdan eklemezsen kayıp olmaz. Kayıp olsaydı 15 BAT biriktirmeni söylemesi saçma olurdu. Brave çok yönlü bir tarayıcı.
İnsanlarla 4 kişiye kadar sesli görüşme açmana izin veren üyeliksiz toplantı hizmeti var,
BAT kazandırıyor,
metamask gibi kripto cüzdan taşıyor, bünyesinde.
Uphold hesabı açıp bağlamak istiyorum ama benden kimliğimin ve kendimin fotoğrafını çekmemi istiyor. Çok emin olamadım. Bir sıkıntı çıkmaz değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,403
Üyeler
164,835
Son üye
AMJM
Top Bottom