Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

❌İndirim Bitti! Brennenstuhl Primera-Line Akım korumalı priz 260TL

Yukosss

80+ Bronze
Uzatma derken kafasında bir priz olan tek başlıları kastediyorsanız olur.
8li uzatma prisini direkt fişe takıcam.

Üstüne aldığım bu akım korumalı prizi takıcam.

Akım korumalı prize de laptopu.

Şeye benzedi bu aşçı bahçıvana bahçıvan şoföre şoför uşağa sonra hepsi uşağa :D

FocSayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Berk Sarı

ReyJovick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
rt
Uzatmalı 5 li akım korumalı priz önerecek yok mu

Schneider yada başlıkta ki markanın uzatmalarına bakabilir bütçenizi aşıyorsa hama 6lı uzatmaya bakabilirsiniz amazonda 350tl daha önce 290 civarına aldığımı hatırlıyorum.

Ldrago

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Salih
ben bunu kullanıyorum elektronik işiyle uğraşıyorum patronun tavsiyesi üzerine apc schneider electric aldım bir sıkıntı yok elinize alınca dış kasası ve kablosunun kalitesini hissediyorsunuz zaten

WhatsApp Image 2025-03-14 at 18.06.37.jpeg

coolsnow

80+ Bronze
Böyle ürünlere para vermek yerine Tip1+Tip2 Parafudr taktırabilirsiniz (Mutlaka bir mühendislik firmasına yaptırın, aksi halde yangın halinde siz sorumlusunuz).
Aşırı Gerilim ve aşırı akım koruması için röleler satılıyor.
Bu şekilde tüm evin korumasını tek taşla halletmiş olursunuz.

Bu arkadaş biraz güzelce bir sigorta kutusu nasıl dizilir göstermiş. Videoda standartlara uymayan bazı kısımlar var, toprak hattını parafudr'a direkt bağlanması gerek fakat çok sorun değil. Otomatik sigortaya ise yukarıdan giriş yapılır, videoda aşağıdan giriş vermiş, sakın bu hataya düşmeyin. Sigortaların içerisinde aktif koruma bileşenleri bulunabildiğinden her zaman yukarıdan giriş yapılması gerekiyor, bu çok kritik bir konu, aksi halde sigortalar çalışmayabiliyor.

Top Bottom