Hocam bir şey duyuyorsunuz internetten hiç araştırmıyosunuz KAÇAK AKIM rölesi dediğiniz şey isminden de anlayabileceğiniz bir ürün kısaca. AKIM KORUMALI priz ise yüksek AKIM ve GERILIM'den korur. Ani voltaj yükselmelerinden, dalgalanmalarından korur. İkisi farklı şeylerKaçak akım rölesi miydi neydi onu alınca bunlara gerek olmuyor diye biliyorum.
Gerilim koruma rölesiymiş doğru adı.Hocam bir şey duyuyorsunuz internetten hiç araştırmıyosunuz KAÇAK AKIM rölesi dediğiniz şey isminden de anlayabileceğiniz bir ürün kısaca. AKIM KORUMALI priz ise yüksek AKIM ve GERILIM'den korur. Ani voltaj yükselmelerinden, dalgalanmalarından korur. İkisi farklı şeyler
ben bunu aldım diyelim nasıl kullanıyorum nereye bağlıyorum hiç bilgim yokGerilim koruma rölesiymiş doğru adı.
sadece kaçak akım roleleri kaçak akımdan korur özellikli alırsanız onuda yapar tabi onu da adam gibi bir marka almak lazım nasıl akım korumalı priz schneider alınması gerekiyorsa örneğin röle de yine schneider ,siemens falan olabiliriGerilim koruma rölesiymiş doğru adı.
Hayır göstermez, buzdolabı, televizyon ya da laptop gibi sadece kullanacağınız cihazı bağlamalısınız. 3'lü priz bağlandığında işlevini yitiriyor o yüzden bunun yerine aynı markanın 600-700 liraya 3'lü ve 6'lı priz seçeneği var.Tek merakımda olan şey bunu takıp üzerine 3lü priz taksak etki göstirir mi
300/75 Kupon vardı deodorant ekledim , üstüne papel ile %10 cashback ile 200ml axe deodorant ve priz 300tl ye geldi.Herkeste gözüküyor mu bilmiyorum ama şöyle de bir kampanya varmış. Ürünün yanında ekstra alacağınız bir şey daha varsa biraz daha ucuza kapatabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Hocam peki uzatma kablosuna bu cihazı takıp cihaza laptopun fişini bağlasam?Hayır göstermez, buzdolabı, televizyon ya da laptop gibi sadece kullanacağınız cihazı bağlamalısınız. 3'lü priz bağlandığında işlevini yitiriyor o yüzden bunun yerine aynı markanın 600-700 liraya 3'lü ve 6'lı priz seçeneği var.
Uzatma derken kafasında bir priz olan tek başlıları kastediyorsanız olur.300/75 Kupon vardı deodorant ekledim , üstüne papel ile %10 cashback ile 200ml axe deodorant ve priz 300tl ye geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam peki uzatma kablosuna bu cihazı takıp cihaza laptopun fişini bağlasam?