❌İndirim Bitti! Brennenstuhl Primera-Line Akım korumalı priz 260TL

Kaçak akım rölesi miydi neydi onu alınca bunlara gerek olmuyor diye biliyorum.

300/75 Kupon vardı deodorant ekledim , üstüne papel ile %10 cashback ile 200ml axe deodorant ve priz 300tl ye geldi.

Herkeste gözüküyor mu bilmiyorum ama şöyle de bir kampanya varmış. Ürünün yanında ekstra alacağınız bir şey daha varsa biraz daha ucuza kapatabilirsiniz.

1741623812272.png

Kaçak akım rölesi miydi neydi onu alınca bunlara gerek olmuyor diye biliyorum.
Hocam bir şey duyuyorsunuz internetten hiç araştırmıyosunuz KAÇAK AKIM rölesi dediğiniz şey isminden de anlayabileceğiniz bir ürün kısaca. AKIM KORUMALI priz ise yüksek AKIM ve GERILIM'den korur. Ani voltaj yükselmelerinden, dalgalanmalarından korur. İkisi farklı şeyler

500 joule 1000w lık bir ürün için şu biraz iddialı :D
1741624834665.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

260 TL veriyorsun 198.000.000 TL lik ürünün korunuyor. Anladım. :D

Hocam bir şey duyuyorsunuz internetten hiç araştırmıyosunuz KAÇAK AKIM rölesi dediğiniz şey isminden de anlayabileceğiniz bir ürün kısaca. AKIM KORUMALI priz ise yüksek AKIM ve GERILIM'den korur. Ani voltaj yükselmelerinden, dalgalanmalarından korur. İkisi farklı şeyler
Gerilim koruma rölesiymiş doğru adı.

Akım korumalı diye satılan aslında yüksek gerilim koruması olan bu ürünlere boşuna para vermeyin.Hepsinde elektronikçilerden tanesini 5tl ye alabileceğiniz varistör var. Bu tür ürünlerde yıldırım koruması olmaz. Evimde yıldırım koruması olsun diyorsanız hem bina girişi hem de kat girişi panolarına parafudr taktırmanız gerekir.

Bu markanın ürünlerini beğenmiyorum ama bu fiyata başka alternatifi yok. Şöyle bir şey evinize taktırın. Yüksek gerilim/ düşük gerilim/ aşırı akım vb korumların hepsi olsun. Ayrıca kablosuz olanı da var.

Ben daha kaliteli bir şey istiyorum diyenler olabilir. O zaman mono/trifaze siemens kontrol röleleri var. Ama bunun için ayrıca kontaktör taktırmanız gerekir. Tuzlu olur ama daha iyi olur.

Sadece bilgisayar için alacağım tuzlu olmasın diyorsanız UPS alın. Alacağınız en dandik ups, akım korumları priz denen bu dandik ürünlerden 1000kat daha iyidir.

Uzatmalı 5 li akım korumalı priz önerecek yok mu

Tek merakımda olan şey bunu takıp üzerine 3lü priz taksak etki göstirir mi
Hayır göstermez, buzdolabı, televizyon ya da laptop gibi sadece kullanacağınız cihazı bağlamalısınız. 3'lü priz bağlandığında işlevini yitiriyor o yüzden bunun yerine aynı markanın 600-700 liraya 3'lü ve 6'lı priz seçeneği var.

Son düzenleme:
Herkeste gözüküyor mu bilmiyorum ama şöyle de bir kampanya varmış. Ürünün yanında ekstra alacağınız bir şey daha varsa biraz daha ucuza kapatabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
300/75 Kupon vardı deodorant ekledim , üstüne papel ile %10 cashback ile 200ml axe deodorant ve priz 300tl ye geldi.

Hayır göstermez, buzdolabı, televizyon ya da laptop gibi sadece kullanacağınız cihazı bağlamalısınız. 3'lü priz bağlandığında işlevini yitiriyor o yüzden bunun yerine aynı markanın 600-700 liraya 3'lü ve 6'lı priz seçeneği var.
Hocam peki uzatma kablosuna bu cihazı takıp cihaza laptopun fişini bağlasam?

Hocam peki uzatma kablosuna bu cihazı takıp cihaza laptopun fişini bağlasam?
Uzatma derken kafasında bir priz olan tek başlıları kastediyorsanız olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,753
Üyeler
186,106
Son üye
4RMY
Geri