Neler Yeni

British Shorthair Sahiplerinin Düşünceleri

Satashke

80+ Bronze
Herkese iyi günler. British Shorthair cinsi kedi almayı planlıyorum. Çok uzun süredir aklımda fakat şu an kendimi hazır hissediyorum. Aslında fikrim Scottish Fold cinsiydi fakat genetik hastalıkları ömür boyu onlara sıkıntı yaşatıyormuş. Bu durumu bile bile kediyi sahiplenemem. O yüzden tercihim British oldu. B.Shorthair sahipleri varsa kedi hakkında önerileri veya önermedikleri konuları dinlemek isterim. İlk evcil hayvanım olacak.

Mr. A.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Can
Herkese iyi günler. British Shorthair cinsi kedi almayı planlıyorum. Çok uzun süredir aklımda fakat şu an kendimi hazır hissediyorum. Aslında fikrim Scottish Fold cinsiydi fakat genetik hastalıkları ömür boyu onlara sıkıntı yaşatıyormuş. Bu durumu bile bile kediyi sahiplenemem. O yüzden tercihim British oldu. B.Shorthair sahipleri varsa kedi hakkında önerileri veya önermedikleri konuları dinlemek isterim. İlk evcil hayvanım olacak.
Vardı Shorthair kedim 5 yaşında öldü :( bu tarz cins kediler labaratuvar yapımı olduğu için aşırı fazla hasta oluyorlar çoğuda maalesef ölümcül oluyor
Kendi kedime sırf hastalıkları için 5 senelik ömründe 15.000TL'den fazla masraf yapmışımdır kedimi çok seviyordum fakat tavsiye etmiyorum cins kedi almanı özellikle British Shorthair tarzı labaratuvar kedilerini çok fazla hastalıkla baş ediyorsunuz ve çok yaşamıyorlar
Van Kedisi vs. bakın derim doğal kediler biraz daha hiç değilse

• Beğen
Reaksiyonlar: kdks
Top Bottom