Neler Yeni

BTC 50.000$ oldu!!!!

Gif Man

80+ Gold
Benim Coin Yatıyor .

shiba-inu.gif

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Donald
Hocam bu boğa sezonu dediğiniz olay ne oluyor, birde ne zaman oluyor bu sezon bilgi verebilir misiniz?
btc her 4-5 yılda bir halving geçiriyor ve buda nisan-mayıs aylarında oluyor, bu aylarda da FED faiz indirimlerine gittiği için dolar değersizleşiyor ve buda emtia, borsa, kripto gibi alanları olumlu etkiliyor. buda btc için yükseliş fırsatı sunuyor. tabii amerika şimdi seçime gidicek bu yüzden parasal genişlemeye gidiyor ve dolar değersizleşiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani ortalama hazirandan sonra btc ve diğer altcoinlerde büyük bir yükseliş bekliyorum ytd.

Basrii

80+ Bronze
btc her 4-5 yılda bir halving geçiriyor ve buda nisan-mayıs aylarında oluyor, bu aylarda da FED faiz indirimlerine gittiği için dolar değersizleşiyor ve buda emtia, borsa, kripto gibi alanları olumlu etkiliyor. buda btc için yükseliş fırsatı sunuyor. tabii amerika şimdi seçime gidicek bu yüzden parasal genişlemeye gidiyor ve dolar değersizleşiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani ortalama hazirandan sonra btc ve diğer altcoinlerde büyük bir yükseliş bekliyorum ytd.
hocam şimdi örnek veriyorum 10 liradan coin aldık büyük bir yükseliş derken bunun x2 gibi bir şey olması filan mı nedir?

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
hocam şimdi örnek veriyorum 10 liradan coin aldık büyük bir yükseliş derken bunun x2 gibi bir şey olması filan mı nedir?
%10 artsa 5200 dolar yapar çok küçük parada farkedilmez ama büyük paralarda güzel artışlar yaşanır

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Donald
yaptığın yatırıma bağlı 2x en en düşüğü ben 250x yapan coin gördüm,

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Furkan
2x komik bi rakam 200x 300x yapanlar oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye
notilgar
Top Bottom