Zamanında Aldım Kaldı Hocam .tek coin mi tutuyorsunuz siz anlamıyorum?
70TL ye 1000 tane almıştım bundan sonra düşmüştü param sıfırlanacak diye korkup zararına satmıştım.Benim Coin Yatıyor .
Ben Satmadım Zarar Olmasın Diye Şuan Yarı Yarıya Zarardayım .70TL ye 1000 tane almıştım bundan sonra düşmüştü param sıfırlanacak diye korkup zararına satmıştım.
Hocam bu boğa sezonu dediğiniz olay ne oluyor, birde ne zaman oluyor bu sezon bilgi verebilir misiniz?boğa sezonuna bi girseler de hepsi fırlasa ya
btc her 4-5 yılda bir halving geçiriyor ve buda nisan-mayıs aylarında oluyor, bu aylarda da FED faiz indirimlerine gittiği için dolar değersizleşiyor ve buda emtia, borsa, kripto gibi alanları olumlu etkiliyor. buda btc için yükseliş fırsatı sunuyor. tabii amerika şimdi seçime gidicek bu yüzden parasal genişlemeye gidiyor ve dolar değersizleşiyor.Hocam bu boğa sezonu dediğiniz olay ne oluyor, birde ne zaman oluyor bu sezon bilgi verebilir misiniz?
hocam şimdi örnek veriyorum 10 liradan coin aldık büyük bir yükseliş derken bunun x2 gibi bir şey olması filan mı nedir?btc her 4-5 yılda bir halving geçiriyor ve buda nisan-mayıs aylarında oluyor, bu aylarda da FED faiz indirimlerine gittiği için dolar değersizleşiyor ve buda emtia, borsa, kripto gibi alanları olumlu etkiliyor. buda btc için yükseliş fırsatı sunuyor. tabii amerika şimdi seçime gidicek bu yüzden parasal genişlemeye gidiyor ve dolar değersizleşiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani ortalama hazirandan sonra btc ve diğer altcoinlerde büyük bir yükseliş bekliyorum ytd.
%10 artsa 5200 dolar yapar çok küçük parada farkedilmez ama büyük paralarda güzel artışlar yaşanırhocam şimdi örnek veriyorum 10 liradan coin aldık büyük bir yükseliş derken bunun x2 gibi bir şey olması filan mı nedir?
yaptığın yatırıma bağlı 2x en en düşüğü ben 250x yapan coin gördüm,hocam şimdi örnek veriyorum 10 liradan coin aldık büyük bir yükseliş derken bunun x2 gibi bir şey olması filan mı nedir?
2x komik bi rakam 200x 300x yapanlar oluyorhocam şimdi örnek veriyorum 10 liradan coin aldık büyük bir yükseliş derken bunun x2 gibi bir şey olması filan mı nedir?
Hocam 200 300x ne demek ohoo, bu sadece dolar bazlı coinler için mi geçerli? Ben Türk lirası bazında alım yapıyorum çünkü..2x komik bi rakam 200x 300x yapanlar oluyor