Neler Yeni

BTC 50.000$ oldu!!!!

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Donald

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
2 sene oldu hala aldığım paranın yarısı ediyor yav. TL bazlı bile zararda olabilirim ciddi ciddi 🤣
Bende avax vardı 2 sene önce aldım şuan aldıgım seviyeye geldi mesela öylesine cüzdanda duruyor satmadımda öyle bekliyorum 5 tane almıştım 5 bin tl ye şimdi 5.300 tl 2 sene önceki 5 bin tl ile aynı degil tabii ki 15 bin olması gerekiyor ki kazandım diyim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

eth almak yerine LDO da alınabilir. ytd
binance da varmı ldo diye baktım çıkmadı.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bende avax vardı 2 sene önce aldım şuan aldıgım seviyeye geldi mesela öylesine cüzdanda duruyor satmadımda öyle bekliyorum 5 tane almıştım 5 bin TL ye şimdi 5.300 TL 2 sene önceki 5 bin TL ile aynı degil tabii ki 15 bin olması gerekiyor ki kazandım diyim :)

TL bazlı bakmıyorum ben. Dolar olarak yarı yarıya zarardayım. TL olarak belki benim de eşitlenmiş olabilir 😀

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Donald
Bende avax vardı 2 sene önce aldım şuan aldıgım seviyeye geldi mesela öylesine cüzdanda duruyor satmadımda öyle bekliyorum 5 tane almıştım 5 bin TL ye şimdi 5.300 TL 2 sene önceki 5 bin TL ile aynı degil tabii ki 15 bin olması gerekiyor ki kazandım diyim :)

var coinin amacı eth stake etmek mantıken kasalarında çok fazla eth var eth yükselince buda yükseliyor. ytd

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
al-sat harçlık kazandırır, uzun vaade zengin eder.
ben şahsen ara sıra işlem açıp kazandığım para ile spottan alım yapmaya devam ediyorum
Valla ezbere kaldı bu cümleler dostum. Uzun vadede zengin olmayı düşünmek hayal satmaktan başka bir şey değil şu an. Günlük alsatla belli bir miktar kazanabildigin zaman zaten uzun vadede iyi bir gelire sahip oluyorsun. Uzun vade şu an şanstan başka bir şey değil bugünkü coinlerin çoğu uzun vadede olmayacak. İniş ve çıkışlardan olumsuz etkilenmek yerine bu durumu aleyhine çevirip bu hareketlere göre alsat yaptığında zaten kazanıyorsun. Ben 2 senedir böyle düzenli bir gelir oluşturdum. Uzun vade için aldığım coinler yok mu var ama alıp unutuyorum. Tüm paramı uzun vadeye bağlanmıyorum. Geçen sene güzel bı miktar bonk alıp unutmuştum bu sene meme coin oldu şansıma 200x yaptı çıktım. Bu işler biraz da şans işi. Kazanmak istiyorsan işini şansa bırakmak çok riskli iş.

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Arda Yıldırım
Ben piyasaya yeni giriyorum. Önerebileceğiniz yatırım tavsiyecisi veya coin var mı?

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Donald

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Donald
Yatırım konusunda fikirlerini beyan eden bildiğiniz biri var mı?
yatırım tavsiyesi diye bir şey yok. kendin öğrenirsin araştırısın yatırırsın. piyasayı öğrenmek istiyorsan coin mühendisi'ni önerebilirim

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Arda Yıldırım
yatırım tavsiyesi diye bir şey yok. kendin öğrenirsin araştırısın yatırırsın. piyasayı öğrenmek istiyorsan coin mühendisi'ni önerebilirim
Evet onu öğrenmek istiyordum teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye
notilgar
Top Bottom