Btk ve Thh şikayet yardım

Aswium

80+
Reaksiyon skoru
134
Merhaba, kullanmakta olduğum internetten cayma bedelsiz çıkamıyorum ve şikayet oluşturmak istiyorum. Hangisine başvurmalıyım ve neler gerekli acaba?
Sürekli dalgalı yüksek ping (gerçekten 1 sn. bile düzelmiyor) ve düşük download sorunlarım var.

İki sorum olacaktı;
1) İnternet iptalimi btk veya thh gerçekleştirir mi çünkü cayma bedeli ödemeden kesin olarak çıkmak istiyorum.
2) Ayrıca BTK üzerinde kullandığınız işletmeci kısmında sağlayıcımın ismini göremiyorum çünkü bilindik firmalardan değil.

Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Düşük internet hizi yuzunden cikmak istiyorsaniz yaklasik 1-2 saatlik kayit ve kanit gerekir cayma bedeli odememek icin geçende thh ye başvurup cayma bedeli odemeden çıkanlar oldugunu okumuştum

Düşük internet hizi yuzunden cikmak istiyorsaniz yaklasik 1-2 saatlik kayit ve kanit gerekir cayma bedeli odememek icin geçende thh ye başvurup cayma bedeli odemeden çıkanlar oldugunu okumuştum
Ekran kaydı mı almam gerekiyor ve ping sorunu sadece yeterli bir kanıt olmaz mı? Aşırı dalgalı internetim ayrıca 16 mbps kullanıyorum 10 mbps alsam bu yetersiz mi olur?

Ekran kaydı mı almam gerekiyor ve ping sorunu sadece yeterli bir kanıt olmaz mı? Aşırı dalgalı internetim ayrıca 16 mbps kullanıyorum 10 mbps alsam bu yetersiz mi olur?
kanka bu durumda %50 nin üstünde internet aldığın için cayma ödersin büyük ihtimalle . dalgalandığını kanıtlamak içinde bir uygulama vardı kayıt alıyordu onla çözebilirsin diye düşünüyorum

kanka bu durumda %50 nin üstünde internet aldığın için cayma ödersin büyük ihtimalle . dalgalandığını kanıtlamak içinde bir uygulama vardı kayıt alıyordu onla çözebilirsin diye düşünüyorum
Çok sağ ol dostum inşallah çözerim bu sorunu. Firma zaten kendini her türlü haklı görüyor Thh ye basvurcam ama yine de haksız çıkaracaklar her türlü, umut falan kalmadı cidden nasıl bir adalete sahibiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,834
Üyeler
191,176
Son üye
Atilla2001
Geri