Bu 1070 ekran kartı alınır mı??

4 Senedir 1070 sahibi olarak(hala da onu kullanıyorum) işimi görüyor gayet ama 3.5k eder mi bilemiyorum belki 3 fanlı modeli diye onu yazmış olabilir bende Asus dual var ve gayette güzel oynuyorum oyunlarımı işin açıkçası. Oynamak istediğiniz oyunlar hangisi eve gelince size paylaşabilirim görüntüleri baya oyun yüklü. Size bir fikir verebilir.

İşlemci: R5 5600+16ram

4 Senedir 1070 sahibi olarak(hala da onu kullanıyorum) işimi görüyor gayet ama 3.5k eder mi bilemiyorum belki 3 fanlı modeli diye onu yazmış olabilir bende Asus dual var ve gayette güzel oynuyorum oyunlarımı işin açıkçası.
1660 super almayı planlıyordum 1070 çıktı karşıma %6 daha güçlü yazmış açıklamaya o yüzden dikkatimi çekti.

4 Senedir 1070 sahibi olarak(hala da onu kullanıyorum) işimi görüyor gayet ama 3.5k eder mi bilemiyorum belki 3 fanlı modeli diye onu yazmış olabilir bende Asus dual var ve gayette güzel oynuyorum oyunlarımı işin açıkçası. Oynamak istediğiniz oyunlar hangisi eve gelince size paylaşabilirim görüntüleri baya oyun yüklü. Size bir fikir verebilir.
Dikkatli bakılırsa açılmış ekran kartı aynı modeli geçen ben aldım 3.5k ya hiç açılmamış temiz ve 65 dereceyi geçmiyor

1660 super almayı planlıyordum 1070 çıktı karşıma %6 daha güçlü yazmış açıklamaya o yüzden dikkatimi çekti.
Ben şahsen 1660 super alırdım daha yeni kart %7 fark oyundan oyuna değişebilecek bir değer gibime geliyor.

Dikkatli bakılırsa açılmış ekran kartı aynı modeli geçen ben aldım 3.5k ya hiç açılmamış temiz ve 65 dereceyi geçmiyor
Burdaki alınmaz bence ne için kullandılar bilmiyorsun ve açılmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben şahsen 1660 super alırdım daha yeni kart %7 fark oyundan oyuna değişebilecek bir değer gibime geliyor.
Oyun testlerinde kafa kafayalar

Sizin ki iyimiş benim ağır ykte kart 70-82 arası çalışıyor thermal paste yaptım ama değişen bir şey olmadı sonra biraz araştırdım sorun padlerdeymiş o yüzden zamanım olursa padlere el atıcam.

Burdaki alınmaz bence ne için kullandılar bilmiyorsun ve açılmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun testlerinde kafa kafayalar
Yani o zaman bir tık güncel kartı almak daha mantıklı gibi bana göre. Tab aynı fiyattlar ise.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,516
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri