Bende 256f düşünüyordum hocam indirim beklemeli miyim? Geçen düşmüştü 3800 eMsi olanı al geç hocam
Nedense güvenemiyorum hocam ben aoc aAoc 27inc olan versiyonunu aldım ışık sızması dışında problemi yok
24inc lerde sorun cikiyor galiba bu aralar guvenmemekle haklisinBende 256f düşünüyordum hocam indirim beklemeli miyim? Geçen düşmüştü 3800 e
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nedense güvenemiyorum hocam ben aoc a
Bende 72hz Va panelden geçtim eğer renkleri kendi göz zevkine göre ayarlarsan bence gayet güzel 24.5 inc diyolar eski kullandığım 23.8 aman aman bi fark yokCok buyuk mu hocam monitor? Renkleri iyi mi? Tn panel 75 hzden gecicem.
Hocam itopyada 4250 Amazonda 4650 itopya ölü pikseli iade etmiyor diye duydum bu yüzden amazondan alasım var hem koşulsuz iade olayı var diye... Sizce ne yapmalıyım?Bende 72hz Va panelden geçtim eğer renkleri kendi göz zevkine göre ayarlarsan bence gayet güzel 24.5 inc diyolar eski kullandığım 23.8 aman aman bi fark yok
ben ölü pixele denk gelmedim ama normalde ölü pixelde garanti içerisinde olan bir şeyhocam itopya ölü piksel iade etmiyor deniyor doğru mu bir bilginiz var mı?
Hocam bazıları 4den aşağı ölü pikselleri kabul etmiyorlar demiş bazıları hiç etmiyor demiş bu riski almak bilemedim... Amazona 400 TL fark verip sıkıntısız almak sorunsuz almak var aklımda rahat olurdu hem.ben ölü pixele denk gelmedim ama normalde ölü pixelde garanti içerisinde olan bir şey
amazondan çekilir hocam ben çok pişmanım ekran kartı vb bazı parçaları oradan almadığım için sorun yaşamadım ama misal beğenmedim memnun kalmadım iade şansım az oluyor amazon her türlü geri iade alıyorHocam bazıları 4den aşağı ölü pikselleri kabul etmiyorlar demiş bazıları hiç etmiyor demiş bu riski almak bilemedim... Amazona 400 TL fark verip sıkıntısız almak sorunsuz almak var aklımda rahat olurdu hem.
Geçen 256f 3899 a düşmüştü amazonda prime özel kaçırdım. Yarına kadar bekleyip almak mı mantıklı olur yoksa siparişi bugün mü vereyim?amazondan çekilir hocam ben çok pişmanım ekran kartı vb bazı parçaları oradan almadığım için sorun yaşamadım ama misal beğenmedim memnun kalmadım iade şansım az oluyor amazon her türlü geri iade alıyor
versen iyi olur bence artar martar birde kaçırma yineGeçen 256f 3899 a düşmüştü amazonda prime özel kaçırdım. Yarına kadar bekleyip almak mı mantıklı olur yoksa siparişi bugün mü vereyim?