Bu 2 kasanın farkı ne?

Ben de daha yeni kasa sipariş ettim ve tek farkının boyut olduğunu söyleyebilirim hatta msi kendi sitesinde Anakart boyutuna göre masanızda nasıl durur gösteriyor bile. Tek sorun bir başkasının da dediği gibi ileride atx Anakart alırsan ya da ekran kartın fazla büyğk gelirse sığmayabilir siteden kontrol etmeni öneririm

akakçe ve amazon 10 gündür böyle düzelmedi ne yaptıysam çözümü bilen var mı farklı tarayıcılarda da aynı

Ekler

• 1739298163725.png
    1739298163725.png
    170.1 KB · Hit: 29
atx olanını kullanıyorum ve iyi hesaplama yapın kasa gerçekten çok büyük ve ağır ama atx almak daha mantıklı bence ileriye dönük olur

Ekler

• IMG_5786.JPEG
    IMG_5786.JPEG
    642.4 KB · Hit: 23
atx olanını kullanıyorum ve iyi hesaplama yapın kasa gerçekten çok büyük ve ağır ama atx almak daha mantıklı bence ileriye dönük olur
Hocam sorun degil agır ve buyuk olmasına psu arkadayken kasa daha güzel duruyor bence şık atx anakart almıycam project zero alıcamda genede alt tarafta boşluk olsun iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Isınıyomu peki önü mesh değil ya hic kullanmadıgımdan soruyorum

yandaki fanlar ters bıçak yani havayı içeri veriyor o yüzden hava akışında bir sorun yok sıvı soğutma var zaten 70 dereceyi geçmedi hiç işlemci ekran kartım da suprimx o da ısınmıyor
işlemci ne usta bide sıvı soğutma kasaya 360mm soğutmayı kolay sokabildinizmi yoksa zormu oldu ucu ucuna

Geri