Kratos2008
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,174
hocam 2 sinide project zero takıcamda psu arkadaymış birinde uyar dimi psu gm1000 gigabyte modeli atx olan daha iyi dimi bidebiri atx biri miniatx
Boyut farkı var sadece reddite vesaire bak uyumlu olur muhtemelenhocam 2 sinide project zero takıcamda psu arkadaymış birinde uyar dimi psu gm1000 gigabyte modeli atx olan daha iyi dimi bide
ama diğer her şey aynı sanırsam dimiATX versiyonunu alırsan ilerde anakartı ATX olarak değiştirdiğinde kasa almak zorunda kalmazsın.
Evet, özellik olarak aynı.ama diğer her şey aynı sanırsam dimi
Hocam sorun degil agır ve buyuk olmasına psu arkadayken kasa daha güzel duruyor bence şık atx anakart almıycam project zero alıcamda genede alt tarafta boşluk olsun iyidiratx olanını kullanıyorum ve iyi hesaplama yapın kasa gerçekten çok büyük ve ağır ama atx almak daha mantıklı bence ileriye dönük olur
Isınıyomu peki önü mesh değil ya hic kullanmadıgımdan soruyorumatx olanını kullanıyorum ve iyi hesaplama yapın kasa gerçekten çok büyük ve ağır ama atx almak daha mantıklı bence ileriye dönük olur
yandaki fanlar ters bıçak yani havayı içeri veriyor o yüzden hava akışında bir sorun yok sıvı soğutma var zaten 70 dereceyi geçmedi hiç işlemci ekran kartım da suprimx o da ısınmıyorIsınıyomu peki önü mesh değil ya hic kullanmadıgımdan soruyorum
işlemci ne usta bide sıvı soğutma kasaya 360mm soğutmayı kolay sokabildinizmi yoksa zormu oldu ucu ucunayandaki fanlar ters bıçak yani havayı içeri veriyor o yüzden hava akışında bir sorun yok sıvı soğutma var zaten 70 dereceyi geçmedi hiç işlemci ekran kartım da suprimx o da ısınmıyor