Neler Yeni

Bu 2 Kulaklıktan Hangisi Daha İyi?

Hangisi daha iyi?

• HS70

• G435

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş

Bu 2 kulaklık'dan birini alacağım.
Bence HS70 daha iyi ancak oylamaya sunmak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oylarken sebeplerinizi buradan belirtirseniz sevinirim :)

L

Bu 2 kulaklık'dan birini alacağım.
Bence HS70 daha iyi ancak oylamaya sunmak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oylarken sebeplerinizi buradan belirtirseniz sevinirim :)
Logitech al geç müşteri desteği çok iyi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,461
İsim
Diyarhan
Corsair al geç müşteri desteği çok iyi

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yanlış Bilgilendirme
İkisini de alma müşteri desteği çok kötü (İroni) (Bunu belirtme gereği duydum. Hani yukarda ki iki mesaja bağlı olarak)

Son düzenleme:

bozkan

80+ Bronze
Logitech tek urunum f710 controller, onu da 10 sene once aldim. gecenlerde bluetooth alicisini kaybettim diye kendilerine ulastim, ucretsiz gonderdiler yanlis hatirlamiyorsam Hollanda'dan. Corsair'e gelince, onlara da ulastigimda her turlu yardimci olmaya calisiyorlar ve sorunun cozulup cozulmedigini de size ekstradan ulasarak takip ediyorlar. Kisacasi iki firmanin da garanti surecleriyle olumlu bir gecmisim var, bunu belirtebilirim. Fakat corsair urunumu Amazon araciligiyla almistim, yani Corsair yardimci olmak istemese bile Amazon zaten degisimi yapacakti. Bunu da eklemeliyim.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,461
İsim
Diyarhan
Şaka bir yana hs70 daha başarılı bir ürün ama o bütçeye void serisi alın hem daha rahat hemde ses kalitesi bence daha iyi. Mikrofon için bir şey diyemem.

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şaka bir yana hs70 daha başarılı bir ürün ama o bütçeye void serisi alın hem daha rahat hemde ses kalitesi bence daha iyi. Mikrofon için bir şey diyemem.
Bu kulaklıkları dışarıda da kullanmayı düşünüyorum bence void serisinin kaba bir tasarımı var, dolar düştüğünden dolayı kulkalıklarında fiyatlarının düşmesini bekliyorum HS70 PRO eğer 1000 tl ye kadar düşerse almak istiyorum :)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,461
İsim
Diyarhan
Bu kulaklıkları dışarıda da kullanmayı düşünüyorum bence void serisinin kaba bir tasarımı var, dolar düştüğünden dolayı kulkalıklarında fiyatlarının düşmesini bekliyorum HS70 PRO eğer 1000 TL ye kadar düşerse almak istiyorum :)
Bende dışarda kullanabilmek için hs50pro aldım. Kış dışında kullanmak zor ve normal kulaklıklara göre daha büyük ve sesi dışarı iletiyor. (Otobüste yanınızdaki de size eşlik eder)

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş

Bu seçenekde fena gelemdi değil, tabii fiyatı düşerse 🙄

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,988
İsim
Mert Metshi
Ben g435 tercih ederdim çünkü çok hafif

bozkan

80+ Bronze
Bu kulaklıkları dışarıda da kullanmayı düşünüyorum bence void serisinin kaba bir tasarımı var, dolar düştüğünden dolayı kulkalıklarında fiyatlarının düşmesini bekliyorum HS70 PRO eğer 1000 TL ye kadar düşerse almak istiyorum :)
Hocam bu tarz harici urunleri Amazon TR uzerinde Amazon Almanya saticili olarak ya da dogrudan Amazon Almanya uzerinden almanizi tavsiye ederim. Dogrudan guncel kur uzerinden alirsiniz, hem de kapi gibi Amazon garantisi sansiniz olur. Ben Amazon Almanya'dan Razer marka bir klavye ve Corsair fare aldim. Farede sorun cikti aninda degisim yaptilar, kimseyle lak lak etmem gerekmedi. Klavyeye de gumruk vergisi iadesi yaptilar. Gidip ne idugu belirsiz siteler yerine resmi distributorden almis oldum, asagi yukari ayni parayi verdim ve ne zaman sorun cikarsa ciksin Amazon'un cozum icin elinden geleni yapacagini biliyorum. O nedenle satin alacaginiz her urunde Amazon sitelerinde, saticisi ve gondericisi Amazon olan urunleri tavsiye ediyorum herkese.

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
Ben g435 tercih ederdim çünkü çok hafif
Hafif olmasının sebebi tamamen plastik maddeden yapılmış olması ve bence bu malzeme kalitesini ve hissiyatını düşürüyor +1200TL vereceğim bir kulaklığın malzeme kalitesi de önemli bir etken.

Top Bottom