ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 480
bütçemin çok üzerinde malesefR27Qe öneririm. 2. Monitör olarak kullanmaktayım sağlamdır.
Nasıl la 6500tü en son kaç olmuş kibütçemin çok üzerinde malesef
söylediğin monitör 13 bin lira şuan başlıktaki monitörler 7-8 bin liraR27Qe öneririm. 2. Monitör olarak kullanmaktayım sağlamdır.
Hocam dünde bahsettim, bir arkadaşa aldık bunu geçen hafta, görüntü kalitesi felan çok hoşumuza gitti, renkler de gayet iyi.
incehesapta taksit yok eğer koorui daha iyiyse 6 taksit olabiliyor hemHocam dünde bahsettim, bir arkadaşa aldık bunu geçen hafta, görüntü kalitesi felan çok hoşumuza gitti, renkler de gayet iyi.
Ölü piksel garantisi de var.
27" - 180Hz - Fast IPS - 0,5Ms - HDR400 - RGB var - FreeSycnc / Gsync var - Hoparlör var
https://www.REFERAL LİNK!Ok7GhZFZZy/
Peşin fiyatına 3 taksit var hocam ya, ama koorui daha iyi mi bende bilmiyorum vallaincehesapta taksit yok eğer koorui daha iyiyse 6 taksit olabiliyor hem
garanti kart var sadecePeşin fiyatına 3 taksit var hocam ya, ama koorui daha iyi mi bende bilmiyorum valla
Anladım hocam, baktım yine taksit var garanti karta ama peşin fiyatına taksit yok tabi, e aynı monitörü n11 trendyolda felan bulursun oradan bak istersengaranti kart var sadece
Kardeşim en son onu 6500 olarak görüp almıştım zaten hatamıda söyledim, boş konuşmayı ne çok seviyorsunuz.koorui bende almayı düşünüyorum 2k monitör ihtiyacım var aynı şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
söylediğin monitör 13 bin lira şuan başlıktaki monitörler 7-8 bin lira