Neler Yeni

Bu 3 Mouse'dan sizce hangisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Topçu
Herkese iyi akşamlar

Mouse değişikliğine gideceğim ve bu 3 ürün arasında kaldım;

Vxe R1 Pro
Vxe Mad R
Scyrox V6

Bunların eksi ve artıları nelerdir, sizce hangisini almalıyım? Şimdiden teşekkürler.

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Hocam R1 Pro < Mad R < Scyrox V6

R1 Pro: para azsa
Mad R: R1 Pro'nun daha ince malzemeli ve hafig hali fiyat farkına değmez.
V6: Sensör malzeme kalitesi olarak en iyisi aralarında ama fiyatı da ona göre 2 tane R1 Pro ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam R1 Pro < Mad R < Scyrox V6

R1 Pro: para azsa
Mad R: R1 Pro'nun daha ince malzemeli ve hafig hali fiyat farkına değmez.
V6: Sensör malzeme kalitesi olarak en iyisi aralarında ama fiyatı da ona göre 2 tane R1 Pro ediyor.
Hocam Scyrox'a temkinli yaklaşmamın nedeni yeni cıkmış olması o korkutuyo beni. Birde Wraith'in iade politikasından dolayı sorunsuz kullanacağım bi ürün almak istiyorum

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Emre
Hocam Scyrox'a temkinli yaklaşmamın nedeni yeni cıkmış olması o korkutuyo beni. Birde Wraith'in iade politikasından dolayı sorunsuz kullanacağım bi ürün almak istiyorum
Niye iade politikasına takılıyorsunuz hiç anlamıyorum. Adamlar açılmış paketli ürünü iade almıyor. Eğer onun dışında bir problem yaşarsanız yardımcı olup tamirini yapıyorlar ( Düşürüp kırmadığınız veya bilerek zarar vermediğiniz sürece.)

Gurkanpiro

80+ Platinum
donanım bakımından mad r ve scyrox esıt ama malzeme kalıtesı olarak mad r daha ınce r1 pro da donanım bakımından ıkısınden daha kötü ama fiyat iyi ama ekstra dongle gerekıyor

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Benim tavsiyem de onu alacağınıza ATK Blazing Sky F1 Alın zaten. Hem kutu tasarımı hem malzeme kalitesi çok güzel bizzat kendim kullanıyorum.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Emre
Niye iade politikasına takılıyorsunuz hiç anlamıyorum. Adamlar açılmış paketli ürünü iade almıyor. Eğer onun dışında bir problem yaşarsanız yardımcı olup tamirini yapıyorlar ( Düşürüp kırmadığınız veya bilerek zarar vermediğiniz sürece.)
Mesela bir mouse'da yan tuşlarım çalışmamaya başladı, garantiye yolladım adamlar düzeltip yolladılar. Diğer bir mouse'umda scroll tekerleğinde sapmalar oluyordu adamlar Encoder değiştirip bide üstüne 0 skatez takıp yolladılar. Yani nedense hiç bu tür durumlarda kapıdan çevrilmedim. Eminim sorun yaşayan insanda vardır.

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Muhammed Ali Şimşek
donanım bakımından mad r ve scyrox esıt ama malzeme kalıtesı olarak mad r daha ınce r1 pro da donanım bakımından ıkısınden daha kötü ama fiyat iyi ama ekstra dongle gerekıyor
Eşit değil globaldeki MAD R'ların çoğunda 3950 sensör var ama wraith 3395 sensörle satıyor.

Top Bottom