Neler Yeni

bu 3 ssd arasından hangisi en iyisidir?

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Tamam. 4 ayda sağlığı %62'ye düşen arkadaşa da soğuk suyu ikram etmeye gidiyorum bende o zaman ufaktan. Bu kadar haklı olmaya çalıştığın için uzatmıyorum. İyi azim varmış. Kerem o ssdyi kullanıyor mu dersem makaleyle cevap yiyeceğim için demiyorum çünkü zaten her ssd hakkında bilgisinin olduğunun farkındayım. Bu büyük savaşı kaybettim chef.
Kullanan arkadaşın RGB açık kullanıyor değil mi ? Bu arada her ne kadar bana karşı tavrın iyi olmasa da o arkadaşına da bir tavsiyem var; söyle SSD'yi garantiye yollasın, ardından yeni model gelince RGB kapalı bir şekilde mutlu mesud kullansın.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Tamam. 4 ayda sağlığı %62'ye düşen arkadaşa da soğuk suyu ikram etmeye gidiyorum bende o zaman ufaktan. Bu kadar haklı olmaya çalıştığın için uzatmıyorum. İyi azim varmış. Kerem o ssdyi kullanıyor mu dersem makaleyle cevap yiyeceğim için demiyorum çünkü zaten her ssd hakkında bilgisinin olduğunun farkındayım. Bu büyük savaşı kaybettim chef.
Böyle bir şey demedim, merak etmeyin. "Böyle dedi." diyerek neden etiketlediği hakkında bir fikrim yok.
SSD'nin sorunları RGB'lerinden kaynaklanıyor çünkü ısınmasını sağlıyor, çok öne çıkan başka bir problemi ise yok.
Isınınca haliyle performansını koruyamadığı için sıralı okuma-yazma hızları düşüyor, o yüzden pek önermiyorum.
Diski sıcak şekilde çalıştırırsak her teknolojik üründe olduğu gibi doğal olarak performansını da ömrünü de etkiliyor.
RGB'si kapatılırsa sorunlar minimuma indirgeniyor fakat o zaman da diskin anlamı kalmıyor. Daha kaliteli diskler alınabilir.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: -Yec

-Yec

80+ Bronze
Kullanan arkadaşın RGB açık kullanıyor değil mi ? Bu arada her ne kadar bana karşı tavrın iyi olmasa da o arkadaşına da bir tavsiyem var; söyle SSD'yi garantiye yollasın, ardından yeni model gelince RGB kapalı bir şekilde mutlu mesud kullansın.
Arkadaş derken arkadaşım anlamında kullanmadım. Technopat forumdaki bir arkadaş yazmış. Geçen ki mesajlarımda linkini atmıştım fakat dikkatli bakmadığınızdan görememişsiniz. RGB'siyle ilgili herhangi bir yorum yapmamış. Üslup olarak üstte mesaj yazan arkadaşın üslupu doğru değildi ve sende birebir onu koruyormuşçasına yazdığın için öyle cevap verdim. Yoksa kimseye karşı herhangi bir kin beslemem ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bir şey demedim, merak etmeyin. "Böyle dedi." diyerek neden etiketlediği hakkında bir fikrim yok.
SSD'nin sorunları RGB'lerinden kaynaklanıyor çünkü ısınmasını sağlıyor, çok öne çıkan başka bir problemi ise yok.
Isınınca haliyle performansını koruyamadığı için sıralı okuma-yazma hızları düşüyor, o yüzden pek önermiyorum.
Diski sıcak şekilde çalıştırırsak her teknolojik üründe olduğu gibi doğal olarak performansını da ömrünü de etkiliyor.
RGB'si kapatılırsa sorunlar minimuma indirgeniyor fakat o zaman da diskin anlamı kalmıyor. Daha kaliteli diskler alınabilir.
Tamam, anlayışın için teşekkür ederim. Yanlış bir şey dediysem affola, anlık sinirden bazen ne diyeceğimi bilemiyorum.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan

-Yec

80+ Bronze
Bu daha mantıklı:

A2000'i bende çok seviyorum ve tavsiye ediyorum fakat bütçesi varsa samsung alsa daha iyi değil mi hocam?

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
A2000'i bende çok seviyorum ve tavsiye ediyorum fakat bütçesi varsa samsung alsa daha iyi değil mi hocam?
Mesajı editledim. Linke basmışım ama sonra gidip bir sağdaki kendi açtığım linke bakmışım.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
RGBİ ışığı açarsanız demek rgb ışığı kapatabilirsiniz anlamına da geliyor. Bunu ilkokul seviyesinde bir öğrencinin de anlayacağını düşünüyorum. Bu çıkarımı yapmak çokta zor olmamalı. Renk değiştirilemiyor gibi bir şey de yazmadım. Üslupunu doğru yazmadığından bende sana böyle bir cevap veriyorum.
1.5 senedir kullanılıyor. M2 ssd'de sistem kurulu ve 36 derecede çalışıyor. Bilip bilmeden konuşmayın hala inatla yanlış bilgi vermeye çalışıyorsunuz.
İlkokul seviyesinde anlayabilseydiniz okudugunuzu, renk değiştirmenin ek bilgi oldugunu sizle alakası olan bir cevap olmadıgını anlardınız. :)

Not: Çoğu zaman render alıyorum.
Not2: RGB kapalı, canım sıkılırsa öyle açıyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    55.3 KB · Hit: 28

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ

arkadaşlar bu 3 ssd den hangisi en iyidir söylerseniz sevinirim.
samsung daha iyi samsung almaya bütçeniz yoksa patriot almanızı tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,122
Üyeler
167,063
Son üye
ramjkee
Top Bottom