Adata XPG Spectrix S40G 256 GB M.2 SSD almayı planlıyorum. İzlediğim çoğu sistem toplama videolarında genelde Samsung marka M.2 SSD'ler kullanılıyor. Adata XPG Spectrix S40G model M.2 SSD kullanan var ise tecrübelerini almak istedim.
Toshiba RC500 Toshiba'nın çoğu SSD'si gibi bu SSD'si de kronik sorunlu. Kronik sorunları; Vaat ettiğinden düşük hız. Isınma Sorunu. (Tam belli değil) Sağlık Sorunu. Corsair MP510 Corsair bu SSD modeli ile iyi bir iş çıkarmamış gibi görünüyor. Kronik sorunları; Vaat ettiğinden düşük...
Usta videonun sonunu dahi izlersen 70 dereceden yukarı doğru gidiyor? Sen izlediğin videonun bile farkında değilsin adamın orada ürettiği çözümde kasa dolaşımını arttırmak bu mu yani sorunsuz ssd?
Adata XPG Spectrix S40G 256 GB M.2 SSD almayı planlıyorum. İzlediğim çoğu sistem toplama videolarında genelde Samsung marka M.2 SSD'ler kullanılıyor. Adata XPG Spectrix S40G model M.2 SSD kullanan var ise tecrübelerini almak istedim.
Toshiba RC500 Toshiba'nın çoğu SSD'si gibi bu SSD'si de kronik sorunlu. Kronik sorunları; Vaat ettiğinden düşük hız. Isınma Sorunu. (Tam belli değil) Sağlık Sorunu. Corsair MP510 Corsair bu SSD modeli ile iyi bir iş çıkarmamış gibi görünüyor. Kronik sorunları; Vaat ettiğinden düşük...
Modelin sorunlu olduğunu biliyorum, ancak bu SSD'ye sahip bir kaç kişi vardı, RGB açıkken hızda ve ısınma kaynaklı sorunlar yaşıyorlardı, RGB'yi kapattırıp sorunları çözdük, Araştırırsanız RGB'yi kapatmanın sorunları çözdüğünü öğrenebilirsiniz.
Raporla. 1 gram umrumda değilsin açıkçası. Aynısını kullanan belki de 10 tane arkadaşım var. Isınması dışında bir sorunu yok. RGB'yi kapatınca ısınmıyor zaten.