Neler Yeni

Bu 4k iki monitörlerden hangisini tercih etmeliyim

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,193
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Msi monitörlerden çok memnunum en az 6-7 adet farklı model kullandım ama bu kadar pahalı ürün almışken garantisi Servis Point olan bir yerden ürün almamak lazım. Dell al geç. Zaten kendinde SP'den mağdurdun ne oldu sonuç bilmiyorum ama Servis Point üzüyor.

kalite algınız yüksek demek ki. Monitörü beğenirseniz ileride alacaklar listesine atayım :)
Evet grafikler konusunda hassasımdır. Tabi ki inşallah memnun kalırım teşekkürler 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msi monitörlerden çok memnunum en az 6-7 adet farklı model kullandım ama bu kadar pahalı ürün almışken garantisi Servis Point olan bir yerden ürün almamak lazım. Dell al geç. Zaten kendinde SP'den mağdurdun ne oldu sonuç bilmiyorum ama Servis Point üzüyor.
İade değişim kararı çıkmıştı hocam en sonunda 3 kez garantiye gitti geldi anakart ayrıca eksik parçalarla yollamışlardı
Aynen öyle bir daha Servis Point mağduriyeti yaşamak istemem

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,193
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Evet grafikler konusunda hassasımdır. Tabi ki inşallah memnun kalırım teşekkürler 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade değişim kararı çıkmıştı hocam en sonunda 3 kez garantiye gitti geldi anakart ayrıca eksik parçalarla yollamışlardı
Aynen öyle bir daha Servis Point mağduriyeti yaşamak istemem
Aynısını yaşadım, garantiye 3 adet monitör yollamıştım, garantiden geri döndükten sonra ayaklık stand ve kabloları geri yollamayı unutmuşlardı :D Üstelik monitörleri de hiç bir koruma olmayan bir kutuda geri yollamışlardı.

Aynısını yaşadım, garantiye 3 adet monitör yollamıştım, garantiden geri döndükten sonra ayaklık stand ve kabloları geri yollamayı unutmuşlardı :D Üstelik monitörleri de hiç bir koruma olmayan bir kutuda geri yollamışlardı.
Geçimiş olsun hocam. Gerçekten sorunlu bir servis Allah düşürmesin

Shaco

80+ Bronze
@Shaco
@Adriatique
Arkadaşlar monitörü dün test edebilme imkanı buldum ama şöyle bir şey var şuanki kullandığım msi optix mag274qrf e göre beyazları daha sarımsı ve parlaklık olarak dell in derecesi daha yüksek olmasına rağmen msi daha parlak anlamadım neden böyle
Göz filtresi falan aktif olabilir bir kontrol et. Monitör uygulamasını indirip içerisinden daha rahat değiştirebilirsin ayarlarını.

Göz filtresi falan aktif olabilir bir kontrol et. Monitör uygulamasını indirip içerisinden daha rahat değiştirebilirsin ayarlarını.
Kontrol ettim ama kapalı benim aklıma da ilk o gelmişti. Monitörün uygulaması mı varmış hocam ilk sizden duyuyorum

Shaco

80+ Bronze

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
@Shaco
@Adriatique
Arkadaşlar monitörü dün test edebilme imkanı buldum ama şöyle bir şey var şuanki kullandığım msi optix mag274qrf e göre beyazları daha sarımsı ve parlaklık olarak dell in derecesi daha yüksek olmasına rağmen msi daha parlak anlamadım neden böyle
sRGB moduna alınca da aynı sarımsılık devam ediyor mu?

sRGB moduna alınca da aynı sarımsılık devam ediyor mu?
Hocam baktım ama sRGB modu bulunmuyor
Ne nvidia ayarlarında ne de görseldeki gibi monitörün kendi ayarında
Ekran renk özelliğini değiştirince sorunuma daha iyi gelebilicek bir formatı seçtim ama o da tam etkili olmuyor maalesef

Ekler

• 20230107_014004.jpg
    20230107_014004.jpg
    2.2 MB · Hit: 42
Top Bottom