Öneri Hangi monitörü tercih etmeliyim?

index2i

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214

arkadaşlar delli alsam bile 240hz olarak kullanırım OC yapmayı düşünmüyorum. CS2 oyuncusuyum. Alienware gibi seriler de Dell'e ait ama Samsung daha bi güven veriyor sanki hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca Dell'de şu anda gaminggende iyzico iadesi var.

Bütçe nedir?

G3 ve G5 sikintili diye biliyorum. Ama boyle belirsiz yorumlar yapmak hic hos degil. Istemeden yanlis bilgi veriyorsunuz adama.
g4 de sıkıntı olmadığına emin miyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ikinci elden Asus VG259QM önerir misiniz? Daha önce hiç ikinci el alışveriş yapmadım

Son düzenleme:
g4 de sıkıntı olmadığına emin miyiz
Arastirdigim kadariyla oyle diyorlar. Butun g serisi sorunlu degil. Bazilari sorunlu ama G4'un buna dahil olmadigini soyluyorlar.

Ayrica Dell'i daha iyi olduklari duyumlar aldim. G4'e kiyasla renk kalitesi vb. daha yuksekmis. O yuzden G4'e gore G2524H oneriyorlar.

Son düzenleme:
Arastirdigim kadariyla oyle diyorlar. Butun g serisi sorunlu degil. Bazilari sorunlu ama G4'un buna dahil olmadigini soyluyorlar.

Ayrica Dell'i daha iyi olduklari duyumlar aldim. G4'e kiyasla renk kalitesi vb. daha yuksekmis. O yuzden G4'e gore G2524H oneriyorlar.

teşekkür ederim

Geri