ProCoup 80+ Bronze Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 986 23 Mayıs 2023 #1 Bunun gibi birkaç daha video görmüştüm adam hortumla pc yıkıyor Nasıl bozulmuyor Benimde yapasım geldi
Bunun gibi birkaç daha video görmüştüm adam hortumla pc yıkıyor Nasıl bozulmuyor Benimde yapasım geldi
Phanzox 80+ Silver Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 2,778 23 Mayıs 2023 #2 ProCoup yazmış: Bunun gibi birkaç daha video görmüştüm adam hortumla pc yıkıyor Nasıl bozulmuyor Benimde yapasım geldi Devamı için tıklayın... Ya video fake yada adamın hortumu saf su akıtıyor.
ProCoup yazmış: Bunun gibi birkaç daha video görmüştüm adam hortumla pc yıkıyor Nasıl bozulmuyor Benimde yapasım geldi Devamı için tıklayın... Ya video fake yada adamın hortumu saf su akıtıyor.
thaelien 80+ Bronze Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1,550 Dahası Reaksiyon skoru 1,036 İsim eren tezer 23 Mayıs 2023 #3 ProCoup yazmış: Bunun gibi birkaç daha video görmüştüm adam hortumla pc yıkıyor Nasıl bozulmuyor Benimde yapasım geldi Devamı için tıklayın... videodaki üst seviye bir olay ama normal olarak atıyorum ben rgb fanları yıkıyorum direkt yıllardırda öyle yapıyorum güzel kuruladıktan sonra bi sıkıntı olmuyor ama gidip anakart yıkarsan dsfzgdf çalışsa bile oksitlenme yapıp ileride arıza yapabilir
ProCoup yazmış: Bunun gibi birkaç daha video görmüştüm adam hortumla pc yıkıyor Nasıl bozulmuyor Benimde yapasım geldi Devamı için tıklayın... videodaki üst seviye bir olay ama normal olarak atıyorum ben rgb fanları yıkıyorum direkt yıllardırda öyle yapıyorum güzel kuruladıktan sonra bi sıkıntı olmuyor ama gidip anakart yıkarsan dsfzgdf çalışsa bile oksitlenme yapıp ileride arıza yapabilir