Ruffian
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,362
- Bütçe
- 45000
Merhabalar yakın zamanda laptop değiştireceğim fakat Windowsdan sıkılmaya başladım çok fazla RAM kullanıyor donuyor vs. Oyun oynamayı az çok severim project zomboid, beamNG drive, CS2, Stormworks bunun gibi oyunlar tabi Xbox Gamepass dende oynuyorum ama nadir olmasada olur konuyu açma sebebim hem windowsdan sıkıldım hem de gaming laptop ile uğraşmakdan usandım biraz kafam rahatlasın her dakika bir problemi ile uğraşmamak istiyorum o fanı yakında kıracağım zaten çok sesli boşta 4000 devir bile dönüyor artık windows ne yaşatıyor ise bilgisayara UZUN LAFIN KISASI MacBook'a geçmek istiyorum ama şüpheliyim oyun açabilir mi yani daha doğrusu destekler mi desteklemez ise nasıl açabilirim diye düşünüyordum fakat kafam daha da allak bullak olunca kullanan kişilere sormak istedim biliyorum oyun bilgisayarı değil çok da bir beklentim yok zaten uzun gitsin istediğim birkaç oyunu açsın yeter zaten oyuna girip 20 dakika sonra çıkan tiplerdenim 2 dakika internet kafede hevesimi alır gelirim zaten fark etmişsinizdir nasıl kafamın allak bullak olduğunu yazdığım şeylerden rehber konuma bu kadar yazmadım almay planladığım model 2.el garantili bir MacBook Pro M2 Pro çipli 16 GB RAM'e sahip.
@NanyaRevB hocam bir bakarmısınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@NanyaRevB hocam bir bakarmısınız.