Paranoyak şizofrenişizofren bi adam galiba
çok boş bir eleman değerler şansa bağlıdır ülkeler arası gerilim artar değeri düşer başka bir şey olur yükselir ama tamamen şans işi de değildir tabii fakat büyük riskAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu adam karşıma çıkıyor hep telegrama gittiğim zaman farklı biri çıkıyor bu adamı bütün bitcoin hesapları paylaşıyor kim acaba bilen varmı
böyle sayfaların amacı sadece var olmak okulu kötüleyen kendisi okumadan zengin oldu diye herkesi böyle olabilecek zanneden ve bazı çocukları okula düşman eden aptallar var belki o çocuk çok iyi yere gelecekti ülkesine bayaa katkıda bulunacaktı ama sen onun beynini yıkadın şahsen ben bunu vatan hainliği olarak yorumluyorun yanlışım varsa düzeltindolandırıcı motivasyon sayfaları gibi geldi
3 dilek hakkım olsa birincisi böyle sayfaları silmek olurdudolandırıcı motivasyon sayfaları gibi geldi
uzaylılar geldi diyen dayılar daha zeki a.Bilgili bir abiye benziyo
Bu modelin yabancılardaki hali de Ben Azoulay hocam.böyle sayfaların amacı sadece var olmak okulu kötüleyen kendisi okumadan zengin oldu diye herkesi böyle olabilecek zanneden ve bazı çocukları okula düşman eden aptallar var belki o çocuk çok iyi yere gelecekti ülkesine bayaa katkıda bulunacaktı ama sen onun beynini yıkadın şahsen ben bunu vatan hainliği olarak yorumluyorun yanlışım varsa düzeltin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 dilek hakkım olsa birincisi böyle sayfaları silmek olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uzaylılar geldi diyen dayılar daha zeki a.
zaten bir insan başkalarının hayallerini mahvedince gelecek katili olur koliciden veya çiviciden farkı yokturBu modelin yabancılardaki hali de Ben Azoulay hocam.
tipi de sahtekar suriyeli hocalara benziyorBu modelin yabancılardaki hali de Ben Azoulay hocam.