Yardım BU ADAM KONUSUNDA NAPMALIYIM? TİCARET

Reaksiyon skoru
146
Selamlar dün akşam macbook air m2 bilgisayarımı sattım çalışmasında hiçbir sorunum yoktu. Adam şimdi bunu diyor;

Özet: Hiçbir şey yapamadık adam paşa paşa geldi yaygara kopardı bizimkilerde kılkuyruk hemen parayı verdiler gitti eleman.

Son düzenleme:
Selamlar dün akşam macbook air m2 bilgisayarımı sattım çalışmasında hiçbir sorunum yoktu. Adam şimdi bunu diyor;
kardeşim sen mağazamısın gelip iade edeceğim ne alırken kontrol etseydi ne malum onun yapmadığı??

kardeşim sen mağazamısın gelip iade edeceğim ne alırken kontrol etseydi ne malum onun yapmadığı??
Bilmiyorum şimdi evine gelip iade edeceğim diye tutturuyor. Ailem zaten bir şey satıp almama laf ediyor napacağım

Adamın aldığı ürün ikinci el senin bildiğin kadarıyla ürün hatasızdır hatasız olarak satmışsındır gelip tüm kontrolleri yapıp teslim aldığı ürünü iade edeceğim gibi bi dava yok kapınıza dayanırsa arayın polisi tıpış tıpış yol alır ense traşınıda ss atarsınız

Bilmiyorum şimdi evine gelip iade edeceğim diye tutturuyor. Ailem zaten bir şey satıp almama laf ediyor napacağım
Adama gelip test edip aldığınızı, 2. elde iadenin olmadığını ve gelirseniz polis çağıracağınızı belirtin.
Ben bu gibi durumlar olmasın diye bir şey satarken iade kabul etmiyorum diye önden belirtiyorum

belki kendi bozdu senden aldığında bu şekilde olduğunun bi kanıtı var mı ? İkinci el malzemede firma garantisi yoksa sattıktan sonra satıcıyı ilglilendiren bi durum olmaz hiçbir şey de yapamaz çok sallama köşede konuşsun dursun

Yarın konuşalım diye ısrar ediyorum. İade alma gibi bir lüzmum yok zaten. Normal bir adamdı öyle keko çakal falan değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

belki kendi bozdu senden aldığında bu şekilde olduğunun bi kanıtı var mı ? İkinci el malzemede firma garantisi yoksa sattıktan sonra satıcıyı ilglilendiren bi durum olmaz hiçbir şey de yapamaz çok sallama köşede konuşsun dursun
Ev adresi sıkıntı.

hiçbir şey olmaz binanın önüne gelip bağıracak mı daire daire gezip seni mi arayacak ? polisi ararsın paketler götürürler

Uğraşma dostum, ailene söyle ve sonra adama gidip sana zorla mal satan olmadı, kendin baktın, kabul ettin, satın aldın de. Sonra da sus. Adam belki sana aynı modelin bozuk halini getiriyor, bilemezsin. Zorluk çıkarırsa polis çağırırsın.

hocam yazacağınız mesaj açık ve net
"XX Tarihinde Size satmış olduğum xx ürününde bildiğim kadarıyla herhangibir sorun bulunmadığı için hatasız olarak ilana girdim. XX tarihinde sizde ürün için yerinde kontrol yapıp teslim aldınız. Tüm kontrollerinizi tamamlamanıza rağmen aradan geçen sürenin ardından sorun olduğunu söyleyip iade etmek istiyorsunuz. Aldığınız ürün bi saç tokası veya don atlet olsaydı getirir bırakırdınız. Lakin aldığınız ürün teknolojik bir ürün ve takdir edersinizki onu söküp parçalayıp tekrar toplamak bir kaç saatten ibaret. Kısacası bu ürün benim gözetimim dışında sizin elinize geçti mesajlar ilede bunu sizde teyit ediyorsunuz. Diretmeniz ve kapıma dayanmanız halinde haneye tecavüz şikayeti ile gerekli makamlara şikayette bulunacağım. İyi günler." direk bu mesajı kopyalıp atabilirsiniz

Geri